Join Today

Vidi rezultate ankete: Dal podrzavate prijedlog da GoGs bude moderator motorola foruma?

Glasači
40. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da, slazem se u potpunosti(3 moderatora)

13 32,50%
  • Da, slazem se da zamijeni BD-a(2 moderatora, GoGs umjesto BD-a)

21 52,50%
  • Ne, ne slazem se!(ostaje kako je)

6 15,00%
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 57

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    156.983
    Nivo
    94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    BD je odličan član i stvarno je super supermoderator, ali moram priznat i ja da se nije dugo pojavljivao u Motorola forumu. Bitna stvar kod moderiranja je da se forum održi čist, da ne bude spama i da bude neki red, jel tako?

A gdje je sad ono da moderator mora biti aktivan na forumu, pomagati konstantno ljudima, upućivati ih a i samim time pisati novosti i činiti forum što zanimljivijim?
    aktivan mora biti da bi mogao obavljati dužnost.
    konstantno pomaganje u smislu postanja nije uključeno kao opis posla, samo moderiranje je veeeeeelika pomoć svima, ali neki toga nisu svjesni.
    forum zanimljivim čine svi članovi, a ne samo moderator.
    Forum Motorola sam uredio tako da bude svrsishodan, uredan i organiziran. Isto tako, držimo se nekih pravila ponašanja, većina starijih članova se toga lijepo pridržava. čak štoviše i opominje ostale koji to ne čine i to me jako veseli.
    Moje stajalište jest da BD ne zaslužuje nikakav linč ovdje

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    aktivan mora biti da bi mogao obavljati dužnost.
    konstantno pomaganje u smislu postanja nije uključeno kao opis posla, samo moderiranje je veeeeeelika pomoć svima, ali neki toga nisu svjesni.
    forum zanimljivim čine svi članovi, a ne samo moderator.
    Forum Motorola sam uredio tako da bude svrsishodan, uredan i organiziran. Isto tako, držimo se nekih pravila ponašanja, većina starijih članova se toga lijepo pridržava. čak štoviše i opominje ostale koji to ne čine i to me jako veseli.
    Moje stajalište jest da BD ne zaslužuje nikakav linč ovdje
    A ček, ček... Ko ovdje linčuje BD-a? Ajd onda jednostavno reci da se ne slažeš s time i gotovo. Da ne govorimo dvosmisleno. Jednostavno reci da ne želiš da vodim taj dio foruma, da ti ne treba ili nešto treće. A samim time si rekao par puta da moderatori opominju članove na spam, tako da sam ja držao "jezik za zubima", a sad je odjednom dopušteno običnim članovima da opominju druge?

No dobro, your choice...

Vidim da se 5 ljudi oglasilo da ne zaslužujem to mjesto. Ok, poštujem to. No samo me zanima zašto se onda nisu izjasnili zašto NE ja, a samo su se oglasili u anonimnoj anketi?

Pa čovječe, ljudi smo, dajte se izjasnite u temi. Zato je otvorena da se vide sve kritike, bilo pozitivne i bilo negativne!

Ako ima negativnih, još bolje! Dajte se što prije izjasnite pa da ih ja mogu u što kraćem roku popraviti za dobrobit svih!

Mene nikad nitko nije tjerao da pomažem ljudima na forumu, niti će me netko natjerati, ali ja sam takvog karaktera da kada nekom pomognem, i kad on nešto uspije napraviti i popraviti, ja sam sretniji od njega i to me ispunjava!

Odavde dolazi moja tolika aktivnost na forumu, a ne da bi ja ovdje visio i sakupljao postove, i neznam, neku reputaciju.

Ja sam rekao, vi predlažete. Ne želim da ne bude nezadovoljstva konačnim ishodom!

I volio bi da BlueDevil da svoj komentar. Čovjek mi je stvarno puno pomogao još kad sam bio početnik i stvarno nemam ništa protiv te ljudine! Stvarno, svaka mu čast.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Prijedlog za moderatora - Motorola - Inovator
    By Gruntovčan in forum Moderatori
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 16-01-2005, 02:57

Bookmarks

Pravila postanja