Vidi rezultate ankete: Dal podrzavate prijedlog da GoGs bude moderator motorola foruma?

Glasači
40. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da, slazem se u potpunosti(3 moderatora)

13 32,50%
  • Da, slazem se da zamijeni BD-a(2 moderatora, GoGs umjesto BD-a)

21 52,50%
  • Ne, ne slazem se!(ostaje kako je)

6 15,00%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 57

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    156.983
    Nivo
    94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cjenim forumaša GoGsa, čovjek se trudi, osobito u zadnjih par tjedana.
    No, nije dobro suditi po broju postova. Da je po tome, masa ljudi bi trebala odstupiti sa mod mjesta. Postoje drugi kriteriji. Jedan od kriterija je potreba za modom, ja ju nažalost trenutno ne vidim, Motorola forum funkcionira odlično, uređuje se svakodnevno, organizira se uredno... populaciji je malo problem, jer u 90% slučajeva ne može vidjeti ono što moderatori rade na forumu, akcije su vidljive samo vodstvu foruma. BD je po pitanju moderiranja tog foruma otpočetka slabije aktivan, ali ne neaktivan, no imali smo i interni dogovor i sve je funkcioniralu odlično. Da je postojala potreba da on sudjeluje više, mislim da bi tako i bilo. Ukoliko BD želi prepustiti svoje mjesto GoGsu, ja ću podržati, u protivnom ne. Opet ponavljam, mjesto moda obuzima puno toga više od samog postanja.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    No, nije dobro suditi po broju postova. Da je po tome, masa ljudi bi trebala odstupiti sa mod mjesta. Postoje drugi kriteriji. Jedan od kriterija je potreba za modom, ja ju nažalost trenutno ne vidim, Motorola forum funkcionira odlično, uređuje se svakodnevno, organizira se uredno... populaciji je malo problem, jer u 90% slučajeva ne može vidjeti ono što moderatori rade na forumu, akcije su vidljive samo vodstvu foruma. BD je po pitanju moderiranja tog foruma otpočetka slabije aktivan, ali ne neaktivan, no imali smo i interni dogovor i sve je funkcioniralu odlično. Da je postojala potreba da on sudjeluje više, mislim da bi tako i bilo. Ukoliko BD želi prepustiti svoje mjesto GoGsu, ja ću podržati, u protivnom ne. Opet ponavljam, mjesto moda obuzima puno toga više od samog postanja.
    Da, nije bitan broj postova, nego je bitna aktivnost na forumu i koliko su ti postovi kvalitetni, a to što ih ima puno, ne znači da nemaju svoju kvalitetu.

A to ja ne mogu ocijeniti, neka ocijeni ekipa sa foruma.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    također podržavam GoGsa definitivno!
    Zadnji uredio sfreak : 31-01-2007 u 11:58

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    S obzirom da je trenutni moderator izjavio da ne treba pomoć u moderiranju i da stvari uistinu funkcioniraju, za danju raspravu nema potrebe.

Ostaje kako je.

I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Prijedlog za moderatora - Motorola - Inovator
    By Gruntovčan in forum Moderatori
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 16-01-2005, 02:57

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme