Evo da nebi mislili da se samo vas dva-tri zezate sa elfovima, ima nas josh. Pred jedno 2 tjedna potaknut themom na siemensmaniji o mp3 na S65 zainteresirao sa se za to. sam sta poima nisam imao sta treba napravit za to i pokusavao i ubijao i vrijeme i mobitel fleshanjem za koje nisam imao pojima sta znaci. no dobro. koliko sam shvatio za elf loadere treba onaj masterpatch koji upravlja ostalim patchevima. kako imam S65fw50 nisam nasao masterpatch za njega vec za fw58. no dobro, nasao sam onaj winswup sa kojime bi promijenio fw na 58 al imam problem da mi se kopm smrzne pri pokretanju winswupa tak da ne radi vise ni mis ni tipkovnica i moram ga rucno resetirat i pri svakom novom pokusaju pokretanja winswupa mi se komp smrzne permanentno. i tu mi je sve stalo. malo sam se zezao sa ostalim patchevima tipa zabrana pristupa browswru (iskljucivanje funkcije one tipke ispod joysticka), smanjenje koraka podesavanja iluminacije i slicno prek V_klay-a. al me zanim kak risjeiti ovo sa winswupom. need help. btw, zna ko kak manipulirat sa kodom koji upravlja kamerom, ili kak reassemblirat kod pa ga editirat.
tnx.