imam k750i pa razmisljam o zamjeni ....
ne mogu se odlucit izmedju V3x i k610i ajmo preporuke
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
takodjer bi ostao kod k750i![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ja bih uzeo V3X!
E
također v3x. trenutno je koristim i mislim da je to savršen omjer dizajna i funkcija! moja preporuka![]()
k750i bi bio moj izbor,ali bez obzira na to ni sa jednim se ne moze pogrijesiti.
To je čisto pitanje ukusa. Pošto imaju iste rezolucije kamera (za kvalitetu ne znam),oba su 3G,imaju utore za memo kartice (V3x za microSD,a K610i za Memory Stick koji je skuplji).V3x pobjeđuje po pitanju fizičke veličine i rezolucije zaslona,veličine unutrašnje memorije telefona (64MB) te izgleda (makar je to pitanje ukusa). V3x u trgovinama košta oko 2500kn,a K610i oko 1900,za oglasnike ne znam.
Kao što rekoh,osobno radije Motorolu zbog boljeg ekrana i veće unutarnje memorije.
imao sam Motorolou v3 ..pa nikako da se naviknem na mali ekran
V3x je dobraa
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
v3x bi bio moj izbor...ostavio je dobar utisak na mene...
k750 pobijeđuje jedino po pitanju kamere,iako je tu samo za nijansu bolji zbog AF...v3x ima odlićan ekran,kao i tipkovnicu i najbolje video snimanje od ponuđenih zbog ge force čipa+nije dosadan dizajnom i kvaliteta kučišta mu je na razini..k750 ima svaki dr. tip+stick(svaki 3 se kvari)..
k610 ne bi ni u obzir uzimao..
v3x je naj omjer uloženo dobiveno,odličan telefon sa zavidim spec za tu cifru..(oko 1300kn novi na crno)
Moja ljestvica bi ti bila : 1. V3X
2. K750i
3. K610i
Imao sam V3x i mob je odličan, jedina mana je bila baterija (2 dana), ostalo sve 5. K750i pobjeđuje možda radi kamere, ostalo sve na strani v3x.
Al tek sad vidim da imaš k750i i da bi prešao na nešto drugo, hm to ti i nebi bio neki pomak tak da mijenjaj baš ak ti je ovaj dosadio, inače ja bi na tvom mjestu ostavio k750.
ja bi uzeo k610...mob je puno brzi od k750, a je*** slike kad ti treba pol sata da ih pogledas 10tak...tanji je,veci display,d-pad svjetli plavo,2kamere....
bio nekad oglas...
mislim da se neisplati mjenjat k750 zbog k610 ali zbog v3x definitivno da.
ja osobnobi definitivno uzeo v3x , ali neznam što se tebi više sviđa
motorola je puno jednostavniji i kvalitetniji mobitel, u ovom slucaju, nema dvojbe, sve prednosti sonyericssona i nisu nesto velike...
slazem.se...razmisljam o V3x
nije ni to los izbor.odlican zaslon,kamera 2mp(ne bas najbolje kvalitete),utor za memorijske kartice...
Bookmarks