A koji kabel imaš?
Papuua mi ima problema s com portom 3...Mijenjo sam ih sve,al nikako da nađe mobitel.Mobitel je uključen,MPM ga prepozna neznam što da radim...please help
A koji kabel imaš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sada sve radi OK...Dobio sam kodove,samo me zanima čemu služe ostali kodovi,pošto je prvi kod za otključavanje mobitela?
Zadnji uredio Bens : 07-03-2007 u 18:56
nek mi netko, ako nije problem, napise gdje mogu skinut papuu 0.91a, trazio sam,ali nasao nisam!
Stavljam si nove ikone na mob. pa mi treba!
Hvala
Onaj kod koji ima - Phone Code na kraju je za resetiranje sigurnosnog koda telefona,to si spremi jer nikad neznaš kad će ti trebat (zalijepi ga na komadić papira sa unutarnje strane poklopca baterije).Izvorno postao Bens
--------------------------------------------------------
Tražio???A gdje to da mi je znati kad uredno stoji na forumu već neko vrijeme tamo gdje i ostale verzije
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=415196&postcount=34
treba mu da bi poslao skey i mob stavio na factory mod,drukcije mu se nece otvoriti hide disk unutar kojeg su ikone
computer freak
Opet sam probao izračunati kodove na svom EL71,ali mi papua kaže da je mobitel u "Error" modu,LOL ali mi mobitel radi u najboljem redu?
ovo sam probao na laptopu,ima to možda kakve veze,jer je već u factroy modu,a to sam bio napravio na računalu?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
pozdrav ljudi!
Dali mozda znate, jel se moze promijenit ikona baterije na C81, promijenio sam main ikone, ali me zanima bat ikona!
Unaprijed zahvaljujem
mislim da moras promijenit port, probaj stavit 4port!!
Huh,napokon sam i ja uspio otkjlučati svoj EL71 sa ovim gore uputama,amo treba namjestiti opcije za EL71....
Imam c81 i sve papue i 091 i 097 verziju i kabel USB i menager mi ga uredno
prepozna ali kad idem preko papue nece da mi otvori ni na jednom com portu uvijek javi "could not open ComX with 115200 Baud!"
Da li mob treba biti upaljen ?
Jel treba upaliti u opcijama da se puni preko usb-a?
Kako to rijesiti ?
Imam hash i esn kodove i sad neznan jel ih treba udmah unijeti ili tek kad se izracuna IMEI kod ?
Jel se moze IMEI kod prepisati iz moba ?
Je HASH broj ima 32 znaka ? Prepisao sam sve znakove ali su poredani u 4 reda pa sad neznam je to HASH broj ili samo jedan od njih (recimo iz prvog reda ?!)
Ima neko iskustva,prijedlog,savjet.....
Zadnji uredio Mentor : 13-05-2007 u 14:15
INTERNET ZA SVE
Rijesio sam com portove na nacina da sam sve to prebacio na drugi komp.
E sad sam u fazi dobivanja kodova pa mi sve to nekako traje dugo odnosno nakon prebacivanja SKEY-a i potvrde od strane programa da je isti poslan kad se prebacim na opciju DIVRSE i pokrenem MASTERCODE 5121 ide poruka na njemackom"Bekomme keine Antwort von der Modus Nachfrage!" i tu se poslije nista ne dogadja ?!
Sve napravim po uputama i izgleda ovako :
Testing input data...
Sending SKEY to phone...
SKEY sent!
Pause 0 Second(s)...
Lese Block 5121...
Bekomme keine Antwort von der Modus Nachfrage!
Zasto je to tako![]()
Zadnji uredio Mentor : 15-05-2007 u 02:02
INTERNET ZA SVE
Evo i ja sam otkodirao svoj sljedeći ove upute. MKCyber hvala.
nije bas da mi je trebao otkljucan mob nego eto da probam.
Neke si postavke i zaboravio. Npr. HWID, IMEI(*#06#)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam uspio dobiti kodove i izracunati i sve ostalo, ali mi stane kad ga treba poslati,Sende SKEY i stoji slao sam ga pola sata ali ništa...,već sam promjenil FW ali ovo nemrem nikak,da mozda nije do kabla ili griješim negdje....
pomagajte
Per@
Hmmm,da li ti se pokaže bilo kakvi error?
Koju verziju FW-a imaš?
stavio sam ovaj zadnji v51 i ništa ,jel može biti da je do kabla?Da možda nemre prebaciti ili tak nekaj...
Per@
Hm, sad sam si upropastil svoje 4.
Ovako, *#06# pa imaš gore one tabove i na drugom imaš informacije o telefonu, priključi kabel i potraži informaciju. Piše ti pod pribor ili DCA-510 ili DCA-540.
Tebi vjerojatno piše DCA-540 i to znači da nemaš dobar kabel, mora pisati DCA-510.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hmmm,Sljaka,moram te ispraviti(![]()
![]()
,nebi vjerovao :dance: )
Ali za C81 je DCA-140 ili DCA-100.
Pošto kje DCA-100 serijski,i TEŠKO nabaviti,pa bi ti trebalo pisati kad upišes *#06* pod Acc. DCA-140.
Makar vjerujem da kabel nema nikakve veze.nego probaj malo mjenjati com portove,na kojem drugom kompu i pazi da nisis nešto izostavio...
Ja sam sa DCA-140 bez problema otključao EL71 i C81
Hm, da imaš pravo, pisao sam na poslu usput i nisam uopće razmišljao, mea cupla![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks