Eto odlično...ide do 260 MHz
EDIT: XCPUScalar potražiti ovdje
Već je izišao...već sam nekome stavio link u ovome podforumu
I to sam objasnio i naveo link za jednostavan rekoder videa za ppci Core player
Budem...polako...treba to sve organizirati![]()
Eto odlično...ide do 260 MHz
EDIT: XCPUScalar potražiti ovdje
Već je izišao...već sam nekome stavio link u ovome podforumu
I to sam objasnio i naveo link za jednostavan rekoder videa za ppci Core player
Budem...polako...treba to sve organizirati![]()
Zadnji uredio Wisher : 30-01-2007 u 11:28
Imaš pravo...bila je beta
Za gledanje filmova na slabijim uređajima poput ovoga pogledati linkove u ovome threadu
Još jedan dobar site:
HTC Wizard community
Upute za rasklapanje i popravak stylusa na Variu
HTC Wizard as a modem (USB, Bluetooth)
howardforums-wizard
Još jedan Forum o Wizardu
wiki.xda.developers
gprs i mms postavke isto tako i OVDJE
Zadnji uredio Wisher : 30-01-2007 u 10:36
Dobio sam ga neki dan i bas sam trazio nesto ovakvo.
01. Aktivirao sam web'n'walk. Jos uvijek mi se spaja na GPRS. Dosao mi je SMS da su aktivirali i sve to ali jeli to normalno? Nadam se da se jos uvijek ne spajam na onaj GPRS po 7kn/100kb![]()
02. Postoji li neki Game Boy Advance emulator koji radi normalnim brzinama na Variu. Dosta su mi usporeni svi koje sam probao, cak i kad maksimalno overclockam stroj.
![]()
1. toplo se nadam, jer bi u suprotnom trebao platiti hrpetinu love za ovih 700 i kusur mb koje sam potrosio u zadnjih par dana![]()
2. nekako sumnjam, jer vecina emulatora zahtjevaju prilicno jak procesor.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bez brige decki.. Kad dobijete sms da je usluga aktivirana, ne naplacuje vam se skupa tarifa...
Bilo koji emulator koristi sam za sebe poprilično resursa...bio on za game boy ili nešto drugo.
Osobno mu ne vidim svrhu jer imaš igara za WM platformu sa zaista odličnom grafikom i bilo kojeg zanra (u 2D i 3D)...strategije , FPS, kojekakve simulacije, board games itd...i najbolja stvar je to da sve rade odlično čak i na 200 MHz proc.
Bookmarks