Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Samsung X700

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung X700

Ovako, imam jedan problem.. kida mi zivce taj problem..

Nedavno sam kupio novi x700, par dana kasnije kupih micro sd memorijsku karticu od 1gb za njega i nije radila, ubacio sam frendovu od 512 i ta je radila (nisam morao gasit mob uopce odmah je radila) nakon toga sam ubacio svoju, probao sam ugasit i upalit mob i proradila je, sad moram svaki put kad ju ubacim restartirat mob da bi ju ocitao (makar u knjizici moba pise da ne bi trebalo)

E sad, mob sam bez problema spojio preko kabla s kompom, nije bilo nikakvih problema, ali kad prebacujem fileove s kompa na mob nemam mogucnost prebacivanja direktno na memorijsku karticu pa mi to prilicno smeta, prvo prebacivat u mob pa onda s njega na karticu, a vidio sam da recimo K750 ili benqsiemens nemaju tih problema pa me zanima zasto na samsungu ima, u cemu je problem, zasto se nemogu podaci direktno prebacivati sa kompa na memorijsku??? Jel tako i na ostalim modelima??

Koristim Samsung PC Studio, jucer se updatao na najnoviju verziju 3.1.1.
    Zadnji uredio MarkoTambura : 30-01-2007 u 00:43

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uspoređuješ Sony-Ericsson i Samsung ?!! Otprilike isto kao Mercedes i Stojadin.
    Kad bi barem u Samsungu vrijeme utrošeno na dizajn potrošili na testiranje softvera i produljenje trajanja baterije.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove