hehe,ima dobrih prica, ona s ukradenom torbom pred bircom i slikanjem trebe u tramvaju su smjeh-bilo bi fora kad bi svi imali ukljucen bt i onaj program bt chat da se dobiva s mobitelima...
i ja davnjih dana lezao na jarunu i kako imam kupace s malim đepom sa stane bas za mobitel, i dva bratica me prime i bace u vodu, ljut ja sto sam se izlezavao al dobro sad kad smo tu idemo plivat do otoka, nis tamo -natrag, neka igra picegin il bacanja su bila i zabrijem ja nesto vibrira u đepu, a ono 3310, za vribriranje sam samo zabrijo jer je vjerojatno krepo cim sam upo u vodu i naravno nije proradio vise...
3310- lezim ja s curom(tada tek frendicom, na jezeru na onom molu malom klimavom rupicastom, i nakupovali u mc'donaldu vrecu hrane, i tako zejebancija,a posto sam ja imao đepove stavio i njen mob kod sebe, i ko za inat bas njen upao u jezero-drek,glupa situacija al poslije smo se smijali... nekoliko dana poslije dao sam jos lg510, na kojem je uspjela razlit ekran,popravak 550kn i nakon godinu dana opet otiso ekran, i eto jos imam samo punjac od tog moba u ladici, oce kupit tko)
8310- opak mobitel tada, bila zima, i ja do auta(nisam ni vozacku imo tad), i padne mi iz đepa, nisam skuzio i autom pregazimo mob i par metara prođemo i skuzim da ga nema, uparkiramo se natrag i opet pregazim mob no to ne znam...idem gore do stana, i zovem se s kucnog nis ne zvoni-cudno, i pomislim mozda je ipak u autu,s drugim mobom zivkam i ono cuje se al nije upo u autu i pogledam ispred ono zatrpan u snijegu,po tragovima kotaca sam zakljucio da je presao ravno prek njega na srecu bas je bilo snijega a i mob u nekoj torbici pa mu nije nis bilo, osim malo mokar jer je zatrpan u snijegu a torbica promocila...
u autu, frend bio kupio samsung v200 ,spica mob, kamera bolesno jaka, skup ko noc, i sjedi on naprijed,ljeto otvoreni prozori, i prica na mob, i daje ovom iza da se javi,al ko za inat s vanjske strane auta kroz prozor dodavao i naravno mob ispao na pod u komadice, heh,nije ga imao ni tjedan dana...
neznam al kao da danas ljudi bolje cuvaju mobitele,vecina pricica se događala prije ili sa starijim mobitelima

)

Bookmarks