Ovako, ja sam imao nekoliko idiotskih događaja, ovdje idu dva najdebilnija.
1. Ovaj događaj se zbio dok sam još imao stari ericsson a2628. Jedne prilike sam trebao uputit vrlo važan poziv, i normalno, mob se baš tad sjetio da počne odbijati poslušnost. Ja sam uspio nazvat, ali par sekundi poslije mob se ugasio. Sljedećih pola sata sam ga pokušavao upalit, ali naravno nisam uspio. Onako raspižđen, zakucao sam ga dosta visoko u neki zid. Kako je lupio u zid, poklopac baterije je ispao, a žičice od baterije su nekako pukle. Baterija se oslobodila i osvetila mi se tako da mi se zabila ravno u sljepoočnicu. Ja sam tresnuo u nesvijest, pao na pod, i završio u bolnici s laganim potresom mozga.

2. Tek sam bio kupio ericsson T66. Išao sam busom u grad (bila je dosta velika gužva) i osjetio sam kao da mi netko pokušava gurnut ruku u džep. Okrenem se, pogledam, vidim kako mi neki cigan mažnjava mob. Mislim da sam se tad najviše raspizdio u cijelom životu. Skočio sam, uhvatio ga za ruku u kojoj je držao mob, i divljački ga počeo čupat kako bih mu oteo mob. Mislim da sam mu, prije nego je uspio pobječ na sljedečoj stanici, slomio bar dva prsta na ruci i jednom sam ga dosta jako tresnuo u rebra. Poslije tog događaja uvijek mob držim zavezan za hlače na nekakvoj uzici.