bilo je i kod mene nekoliko nezgoda :

1. prva i najbolja je bila kad sam imao nokiu 3310 . bilo je ovako . ja i prijatelj idemo s košarke , sjeli na jedan zidić , meni bio šupalj džep , pa samo mob stavio na zidić (do mene) , nama dosadilo sjedat , te krenuli dalje , ja došo doma , shvatio da nema mobitela kod mene , popizdio , a onda tek roditelji kad su mi došli doma , oni su jaaaaaaaaako popizdili , ja se vratio na taj zidić i naravno nema mobitela , i tako ja doma sjedim sav ljut i sheban , ono zvoni telefon , ja se javljam , kad ono na telefonu onaj prijatelj što je sa mnom trenirao košarku i kaže :kako ti se otključava mobitel , ja sam ti ga posudio , vratit ću ti ga sutra . a ja kako sam popizdio na njega , imo sam ga prebit , otišo do njega , lupo po vratima , i uzeo mobitel , te naravno opalio klempu tome debilu

2.bio ja kod rođaka na nekoliko dana , pa se udomaćio , ostavio mobitel na stolu (3310) , gledo televiziju , ležo na kauču i tako ..... rođak mi uzme mob , a ja to nisam primjetio , popenje se na ploču (uz rub) , dolazim ja uz skaline , čujem njega tiho čita moje poruke , ja se malo jače zaderem na njega , on se naravno prepadne , poskoči , a mob mu izleti iz ruke visoko u zrak i padne dole (bili smo na ploči) s visine od jedno 2 i pol , možda malo više metara . ja se zaletio dolje , kad on ogrebala se (ito dobro) zadnja maska , te ispala baterija . ja sve sastavio , i radi i danas , bez problema .

3.ja i frendovi bili u šumi , te se sad jedan ide pravit važan , te je baco svoj t65 u zrak , te mu je tako jednom ostao na stablu . smijali smo se 15 min . stablo fakat veliko , te naravno ja sam posustao i odlučio0 se popeti na stablo da ga dokučim , mislim da sam se penjo jedno 20 min. a sišao sam brzo , i naravno taj prijatelj mi je ostao jako zahvalan

bilo je još smješnih događaja s mobovima , npr. kad smo igrali rukomet s t630 (od prijatelja) pa je jednom kolegi iz razreda koji je branio , doletio mob u glavu i prouzročio veeeeliku njoku