Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 160

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ja sam se jednom isla rolati..u nazad nekih 6 god. i penjala sam se po stepenicama na 2 kat vec jako umorna..i kako vise nisam mogla pocela sam trcati po stepenicama samo da sto prije dodem kuci..zadnjih par stepenica mi je bilo ostalo..kada mi je moja tadasnja nokia 3310 izletila iz cepa i otisla izmedu ograde i stepenica..i pala skroz u prizemlje..jos je koji put dok je padala lupila od ogradu...vec sam mislila da nece vise nikada raditi..zivcana sam se morala opet spustiti dole .. i kada sam dosla moja nokia je bila u 100 djelova..haha..ali kada sam je sastavila radila je..i jos uvijek je imam negdje ispod kreveta i jos uvijek radi..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SXG75White, SX1, N95
    Operater
    095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao christina
    a ja sam se jednom isla rolati..u nazad nekih 6 god. i penjala sam se po stepenicama na 2 kat vec jako umorna..i kako vise nisam mogla pocela sam trcati po stepenicama samo da sto prije dodem kuci..zadnjih par stepenica mi je bilo ostalo..kada mi je moja tadasnja nokia 3310 izletila iz cepa i otisla izmedu ograde i stepenica..i pala skroz u prizemlje..jos je koji put dok je padala lupila od ogradu...vec sam mislila da nece vise nikada raditi..zivcana sam se morala opet spustiti dole .. i kada sam dosla moja nokia je bila u 100 djelova..haha..ali kada sam je sastavila radila je..i jos uvijek je imam negdje ispod kreveta i jos uvijek radi..
    ...joj kad se sjetim kad sam bio na pecanju s bratom, on sišao do potoka da opere ruke kad iz džepa "bljuk" u vodu !!P910i!!, jao presrao sam se živ da neće radit a dao za njega 1700kn...i odmah kući suši fenom rastavljaj dokle ide....i nakon pola sata sušenja idem je njega upalit i sve odlično radi osim tipkovnice i jogera i onda rastavljaj tipkovnicu suši i ponovno upalim te napokon proradi a i joger je vremenom proradio

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SGH-D900i
    Operater
    T-Mobile HR
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je bager zgazio SonyEricsson T630. Kad sam ga nakon 2 sata traganja napokon našao, bio je tanki ko Motorola i više nije radio - pitam se zašto

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Sony ericsson k700i
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo još jedne (ne)zgode. Bilo je jutro a ja sam jeo nesquik, imao sam nokiu 3310, stari me nsmijavao a ja sam imao mobitel u rukama. Rekao je nešto smiješno i ja sam se poćeo smijati a imao sam puna usta mlijeka i svo mlijeko iz usta mi je otišlo po mobitelu a od tolikog šoka mi je mobitel ispao u zdjelicu i utopio se. Ja sam ga izvadio rastavio obriso osušio i radio je.

Moj stari još uvijek ima mobitel siemens c25 ataj mobitel nema ni sata ni datuma.
    Puno puta mu je pao na pod jednom je upao u miješalicu za beton pa ga je osušio i oprao i radio je. Najbolji mobitel nema šta a star je od 1997.
    Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    N90
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad se radila rijecka zaobilaznica nije mi se dalo u skolu pa sam otisao sa braticem na teren da se zajebavamo, u tijeku su bila asfaltiranja I bratic nes sere a ja mu opalim 2 iza uha i on pocne trcat zamnom i kad me sustigo i malo iscepirao ja skuzim da mi nema mobitela (T630), i sta cu kako cu ja se vracam svuda kuda sam dosao i bananko zatim je on zvao i nista kaze ona kuja iz vipa da je ugasen wtf sada sav snuzden idem prema autu i mislim si kako skupit pare za drugi mob i doleti jedan sljaker do nas i kaze da dojdemo vidjet nesto urnebesno... Mobitel se stopio s asfaltom, iscupali smo ga samo da maznemo sim karticu da ne bude sve izgubljeno ali sve je isparilo i jos nam je tip na valjku psovao sve po spisku sto smo rascupali asflat ali kad je vidio o cemu je rijec nije se prestajao smijat Neki dan sam vidio par sljakera koje sam onda upoznao i gamad se samo sjeca da sam ja popusio mobitel
    Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me. Your rod and your staff, they comfort me.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    W750limited edition+hpm70
    Operater
    T Mobile,
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilo to davno dok sam imao još siemensc c60. i sad idemo ti ja i moja mala u selsku trgovinu a znate kakvo je selo puno njiva i visoke trave. i s nama još išle dvije frendice. a ja ko svaki pravi dečec uz jednu curku imam još jednu rezervu. i sad mene frendica traži mob da igra igrice. ja joj dam. a curke ko curke ona počela čitati poruke u sebi a onda i na glas. a pošto je tamo bilo poruka i od druge male, ja moro sačuvati svoju privatnost.
    i tako da se spasim od neugodne situacije maznem šakom po mobu koji je bio kod nje u ruci a mob izletio iz ruke i razletio se po cesti u sve moguče dijelove. našo sam sve osim zadnje maske koja je morala negdje u jarku ostat i kartice (hvala bogu) tako da se mala nije mogla uvjrit u one poruke.
    al imo sam kod kuče drugu samo mi je šteta brojeva

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. smjesne slike uhvacene mobitelom
    By vjeko in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 19-06-2007, 17:48
  2. Funy video clips uhvaćeni vašim mobitelom
    By Šile in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 24-01-2005, 22:07
  3. Komentari na temu 'Doživljaji s mobitelom' - općenito