hahaha points pazi da te kruno ne ščepaipak je on glavni urednik......
nego da i ja kažem svoju verziju zgodu
evo prije nekih god dana u rijeci kupujem ja već tada legendarni startac , i javi se meni neki deda i kaže da mi je hoće prodat , i ja kažem dobro ok....radilo se o 100kn ,
i nađem se ja s njim , pogledam mob i vidim ok izgleda , počnem ga malo probavat kako radi i ovaj odmah kaže kako mu se žuri , a i ja sam prije toga malo kasnio pa sam reko evo ti pare i sretno..... pozdravimo se i ovaj žurno krene..... kad ono ja još malo poćnem čačkat po mobu i kad ono malo ima mreže , malo nema , malo ima malo nema i obrnuto, i ništa krenem ja za tim starcem kad ono vidiš ga tamo daleko 2 km ispred mene i ja počnem trčat za njim , i on je to vidio pa je još više ubrzo.... i onda je uletio u neke uličice
, i ja za njim , i nakraju sam ga jedva ulovio (a inače trčim i po 20km onda znate s kim sam imo posla) još su mi i frendovi pomogli u tome
, i ajde čopio ga ja nakraju i vratio mu ja lijepo njegov startac a on meni pare , ali nije ni to išlo glatko jer je prvo počeo prodavat maglu da je dugo stajo pa da zato gubi mrežu.....al neš ti mene
, i onda se moj frend izdero na njega VRATI PARE! i ovaj je tek tada vratio
..... i šta da kažem nemojte imat posla sa ludim starcima
![]()
![]()
![]()

ipak je on glavni urednik......
, i ništa krenem ja za tim starcem kad ono vidiš ga tamo daleko 2 km ispred mene i ja počnem trčat za njim , i on je to vidio pa je još više ubrzo.... i onda je uletio u neke uličice

Bookmarks