Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 160

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam imao zanimljiv doživljaj sa nekom motorolom.

naime došla moja frendica do mene i ja joj pokažem nekakvu staru motorolu koja je radila ali nije imala signala, ia tako ja velim ajmo je probat bacit na pod da vidimo oće li proradit. I tako je mi bacili iz visine jednog metra na pod i ništa nije bilo ništa nit je proradila nit se pokvarila, onda smo se dobacivali s njom bacali u zid svom snagom njoj ništa nevjerojatno nije se raspala nakon toga je proradila, onda smo je bacali sa vrha zgrade da vidimo hoće li raditi, bacali smo je jedno 5 puta i radila je čak se nije ugasila , koristio sam je nakon toga jedno vrijeme (2 tjedna) kada mi je dosadila spustili smo konac s mog prozora (3kat) preko ceste i zavezali za jedno drvo. Onda smo prikačivali razne gluposti i vozili to prema dolje, tako se mi sjetili i motorolu zavezat i spuštat, međutim od težine je stala baš na sred ceste onako visi u zraku na sred ceste, zamislite vozite se i vidite leteći mobitel Kada je naišao kamion prerezao sam špagu jer bi razbio šajbu kamionđiji. Motorola je pala i raspala se (samo se maska otvorila i ispala je baterija. Kada sam sišao da odem po nju tik da ugledam kako leži na cesti neki lik stane i samo da vidite taj hod do mobitela Pokupio je dijelove motorole i zbrisao, i tako ja ostao na sred ceste bez svoje motorole... i ne da mi se uopće ovo ponovno čitat i ispravljat greške tako ako ih ima i dont care

nedavno sam slučajno prolio colu po svom novom mobitelu ali je preživio, da je bila ova motorola u pitanju radio bi još bolje
    Seriously?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    e900,k700i nokia
    Operater
    t-mobile,vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 nokia 3210-bio sam u skoli i dobio sam na kraju godine kulju iz testa koja je promijenila sve do tada i kak sam ja fac ja uzmen mobitel i bacim ga u zid.I naravno pukla maska ispala baterija i ja ga slozim misleci nema teorije da radi kad ono cudo.radio je besprijekorno.A stvarno sam ga jako bacio.
    2 nokia 8110(banana) moj stari je nsto popravljao u radioni i netko mu je dosao a on je lemilicu naslonio na mob i lemilica je sam prosla kroz pola mobitela.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. smjesne slike uhvacene mobitelom
    By vjeko in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 19-06-2007, 17:48
  2. Funy video clips uhvaćeni vašim mobitelom
    By Šile in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 24-01-2005, 22:07
  3. Komentari na temu 'Doživljaji s mobitelom' - općenito
    By zappan in forum Mobil Internet c@fé