Zgoda #1
2001. godina, Ozujak mjesec.. Bratic bio u Puli u vojsci, ja dosla u posjetu.. Stigli mi do neke plazice, ja tuka, k'o da nikad mora nisam vidjela, drito na neki kamencic koji je virio iz vode, cucnem dolje.. I zapljusne me val!! Manje je sad bitno sto je more bilo ledeno, sto sam tri sata sljapkala onako sva mokra po Puli, bitno jest to sto sam ja u rukama (uz cigarete) drzala svoj premili Ericsson T10!!
Eno ga, radi i danas na svoju prvu bateriju..
A kad se posusio, s maske sam ostrugala soli u dovoljnoj kolicini za kuhanje prave domace jufice

Zgoda #2
2004. godina, mjesec listopad.. Bili mi vani u nekom bircu, vec lagano bilo jutro, malo pripiti bacamo se u separe. Prekapam po jaknama u potrazi za cigaretom kad mi ruka lupi u nesto tvrdo.. Podignem ja to i vidim Nokijicu 3310 Posto je vec bilo jako kasno (iliti rano), mi otprilike ostali zadnji gosti, jeb ga, sta sad, ja nasla mobitel.. Ono, vau, nikad nista nisam nasla..
Nakon par dana se ispostavilo da je taj mob izgubila bivsa od mog decka!!!!!!
Bitchy od mene, aj nou, ali nikad joj ga nisam vratila.. A katrica je bila izgubljena jos iste noci nakon pronalaska..
Ona je i tako dobila novu prije nego sam ja uopce otkrila da je izgubljena Nokija njena..