Ja sam imao jednu neugodnu situaciju s Panasonicom GD-92. Naime, kako je navedeni mob bio stroj kad je izašao, mogao je za zvonjavu koristiti snimljene zvukove. Tako sam je fino snimio prdac i stavio kao zvono. Pošto je bilo ljetno doba, nosio sam kratke hlače i mobach u zadnjem džepu i tako sam otišao u banku. Naravno, gužvara za popizdit i dok sam stajao u redu, telefon počne "zvonit". Ja se hvatam za džep ali ne uspijevam ga izvući van jer mu je vražja antena zapela za onu rupu od dugmeta pa sam brzo izletio van iz banke. Možete mislit kak su me ljudi gledali, držim se za guzicu, a mobitel prdi. Izgledalo je kao da me uhvatila sraćka, joooj sramotee.
Druga anegdota je bila sa N 8210. Bio sam u robnoj kući i isprobavao odjeću, naravno mobitel sam ostavio u kabini i zaboravio ga. Nakon 10-ak minuta kad sam se sjetio da je ostao, bilo je već kasno, netko ga je maznuo. Tad sam uzeo mobitel od kolege policajca i nazvao ali niko se nije javljao, tek nakon par pokušaja javi se neka žena i ja joj kažem "Dobar dan, policija ovdje, odakle vam taj mobitel??? E, žena je bez riječi ostala. Onda sam joj rekao da me sačeka kod te robne kuće gdje sam ja s tim kolegom došao u policijskom autu po mobitel. Neka bakica je stajala s cekerom u ruci i ono, zbunjola. Ispričavala se do neba, tobože se nije znala odmah javit pa je pustila da zvoni, moš mislit. Al dobro, mob je bio vraćen, a ženska vjerovatno još ni dan danas nezna kak ju je murja skužila.

Odgovori uz citat
Bookmarks