Ja sam imao zanimljiv doživljaj sa nekom motorolom.

naime došla moja frendica do mene i ja joj pokažem nekakvu staru motorolu koja je radila ali nije imala signala, ia tako ja velim ajmo je probat bacit na pod da vidimo oće li proradit. I tako je mi bacili iz visine jednog metra na pod i ništa nije bilo ništa nit je proradila nit se pokvarila, onda smo se dobacivali s njom bacali u zid svom snagom njoj ništa nevjerojatno nije se raspala nakon toga je proradila, onda smo je bacali sa vrha zgrade da vidimo hoće li raditi, bacali smo je jedno 5 puta i radila je čak se nije ugasila , koristio sam je nakon toga jedno vrijeme (2 tjedna) kada mi je dosadila spustili smo konac s mog prozora (3kat) preko ceste i zavezali za jedno drvo. Onda smo prikačivali razne gluposti i vozili to prema dolje, tako se mi sjetili i motorolu zavezat i spuštat, međutim od težine je stala baš na sred ceste onako visi u zraku na sred ceste, zamislite vozite se i vidite leteći mobitel Kada je naišao kamion prerezao sam špagu jer bi razbio šajbu kamionđiji. Motorola je pala i raspala se (samo se maska otvorila i ispala je baterija. Kada sam sišao da odem po nju tik da ugledam kako leži na cesti neki lik stane i samo da vidite taj hod do mobitela Pokupio je dijelove motorole i zbrisao, i tako ja ostao na sred ceste bez svoje motorole... i ne da mi se uopće ovo ponovno čitat i ispravljat greške tako ako ih ima i dont care

nedavno sam slučajno prolio colu po svom novom mobitelu ali je preživio, da je bila ova motorola u pitanju radio bi još bolje