Pa ovako nisam ja baš imao nekih događaja s mobom, al se svakome mora nesto dogoditi, pa evo:

1. Imao ja M55, i jednom ja neke flasheve malo pravio i tako to i ostavim mob u sobi i zaboravim na njega, dođem sutra po mob i da ga upalim on nece da starta. Ja sad mislim nekim patchiranjem sam ga zeznuo (a prije toga sam vec jedan m55 unistio patchiranjem, ne mogu ga nostiti na servis jer ne znaju popraviti mobove). Onako u ljutnji ja njega od zid tresnem, pa malo on sleti sa balkona i tako to, uglavnom puknu mu neki ključni dijelovi, i sad se ja vec malo smirio kad zamjetih nema mob baterije. Ja u sobu kad baterija pokraj jastuka gdje sam spavao Mislio sam tada sebe sa balkona baciti. Dobro je pa sam mob dobio na dar od neke rodbine

2.A evo druga, imam ja frena Josipa koji ima brata koji je ziva napast. I sad ovaj brat pita Josipa nešto za neku čokoloadicu i govori mu kako je pojeo i svoju i njegovu i tako to, kad ovaj Josip (a bio slomljene noge, inače se ti sukobi fizički riješavaju) onu neku Nokiu gumenu neku staru baci i malog po sred PAČE opali. Mali pade na pod neznam baš šta mu je dalje bilo, ja sam nestao prije nego što je prava paljba počela (prije nego što su sutarci stigli)