Ovo ljeto bio ja i moj M65 na moru i došli mi na plažu (ja i par frendova) i frendovi ušli već u more i govorili mi da uđem u more i ja zaboravio na mob i ušli mi u vodu i nakon dobrih pet minuta vidim vezicu za mob (ožujsko) . I govorim si "Gle takvu i ja imam" . Onda sam skužio da to i je od mog moba, izvadim ga iz džepa i van iz vode sušio sam ga sat vremena ali ništa , sad imam M55

Odgovori uz citat
crko ekran, pa nekad ima malop slike, a nekad malo nerma i tako to. Moglo se to popraviti, ali ja josh na kraju otvorim mob i onda vidim neki kabel sto spaja ekran s ostatkom nekako klimavo stoji, ja uzmem lemilicu i ono nesto ono ko lemim oko toga, jako loshe to odradim i na kraju ono malo sto sam zalemio trznem i skinem skroz neki sloj s one ploce
Posto je vec bilo jako kasno (iliti rano), mi otprilike ostali zadnji gosti, jeb ga, sta sad, ja nasla mobitel.. Ono, vau, nikad nista nisam nasla..
prvo pomislim da mi je mob ostao u busu, kad ono par sekundi razmisljam gdje je mob da bi na kraju skonto da mi je u desnoj ruci.
srce me imalo strefit ccc

Bookmarks