www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
zato nisam "zaljubljen" u symbian jer mi te "korisne" aplikacije ne trebaju bar zasad!
o tome se pisalo već X puta i potraži malo po forumu... i ja sam pisao koje aplikacije koristim... Recimo jedna od onih koje redovno koristim (pored playera za mp3 i video) : OfficeSuite, preglednik PDF_ova (većinom za fax), FS Caller (slika pozivatelja preko cijelog ekrana), ProfiMail (makar ga ne koristim baš stalno jer nemam w'n'w) i još neke aplikacije...
Ovo potpisujem...Izvorno postao zmija
Ja symbian koristim radi nekih aplikacija i radi toga što ga mogu brzo i jednostavno personalizirati... Dok kod "običnih" mobitela, rijetko šta mogu promjeniti (tipa mp3 player, preglednik slika...)... A još jedna stvar je u tome što kod Symbian Nokia, interna memorije služi za imenik i spremanje MMS i SMS poruka... tako da ih nemoram svako malo brisati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma znam da se pisalo x puta , korisne su te aplikacije teoretski , al velićina ekrana nije za to ( mislim na office ) , takodjer sam gro puta stavljao pitanja i odgovore za neki predmet, pa raspored za faks al mi je to sve bilo beskorisno
jedino na nokiji 9500 je to dosta funkcionalno
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
K800i je bolji
![]()
>>>bolja kamera,više memorije,dimenzijama manji<<<
![]()
![]()
Kak možeš uspoređivati ta dva moba
![]()
Zakaj ih nebi mogao uspoređivati?!?
Ti si sad naveo K800 kao da mu N70 nije ni do koljena, a zaboravio si da je n70 Symbian...istina, i ja bi radije uzeo K800 radi kamere, dimenzija i slično, al to je zato jer mi ne treba smartphone...inače, kad bi uspoređivali funkcionalnost, Nokia šiša K800 samo tako!![]()
Bom Chicka WahWah
nokijina prednost je samo u symbianu,a sve ostalo je daleko na strani k800.
Bookmarks