Zapravo nitko nezna tocan odgovor,sve igrice isporucuje t-mobil, a siemens isto ne kuzi o cemu se radi oni traze da se doticni uredjaj donese na uvid.Buduci da je verzija 9 i najcesca problem i ne bi trbao biti cest
Daj malo objasni ovu zbrku , kaj to znači da novije verzije softvera rade lošije od starijih.Poslao: kiki
dodatak za skidanje igrica, naime na siemensu mt50 sa verzijama softwera 14 i 19 necete moci downlodati igrice , na verziji 9 koja je i najcesca funkcionira normalnoTo mi nema logike.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zapravo nitko nezna tocan odgovor,sve igrice isporucuje t-mobil, a siemens isto ne kuzi o cemu se radi oni traze da se doticni uredjaj donese na uvid.Buduci da je verzija 9 i najcesca problem i ne bi trbao biti cest
mlx
Pa ako neznaju onda se zna nadogradnja novog tj starog SWa pa se sad ti misli.
Viva la Nippon!!!
Siemens hrvatska zapravo nis nemoze objaviti bez kozultacije sa njemackom , pa i ne cudi koliko vremena treba da se nesto pokrene
mlx
Mi nismo kolonija , ni slučajno !
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Eto jedne novosti za ponosne vlasnike C55, doticni ima u softweru mali bug , kada iskljucite tonove i primite sms telefon pocne vibrirati i ne prestaje,morat cete ga iskljuciti ,eto na verziji v-10 se to nedogadja bar ne na svima . E da jos nesto kada birate melodije i na preview pojacate ton na maximum cuje se prilicno jako , ali kada tu melodiju odaberete kao sms dojavu zvoni bar 20 % tise .Za sada znam da je to na verziji v-10 i v-14
zivjeli
mlx
Bookmarks