= Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
evo ja jutros opet pogledao...i dalje sam u imenki Mućki 2.....pa opet valjda po stoti puta zovem szk...i uvijek ista prica...bla bla bla.....mislim da oni to nece rjesiti....po svemu sudeci moracu otici iz Mućki2 ili mjenjati broj.....ovo je katastrofa....a gdje je sad OJPI glasogovrnik i agent Mućki,zasto ga nema na ovom postu???!!sto ovdje malo ne pametuje....

Joj neda mi se s vama natezat i "pametovat",jer stvarno nemate pametnijeg posla,nego se natezati oko imenika,i praviti toliki bum ko je u njemu ko nije.A šta bi ja onda trebao kad sam prije 3 mjeseca,šta tri 4 zvao szk t-mobile da me maknu iz imenika pa je teta rekla poslje 15min čekanja na liniji da je napravljeno i još dan danas kad provjerim broj,on i dalje u imeniku.Pa onda bi i ja mogo VELIKI post pisat o t-mobile imeniku. A stvarno ko da se bavite nekim mutnim poslovima pa da se nezna vaše ime i prezime.
Joj kolko druge mreže imaju propusta i ispada,samo sad svi po TELE2 koji je malo više od godinu dana tu i ja mislim da je za godinu dana izgradio sasvim solidno svoju mrežu i da će biti još bolja.