Kako ti dolazi izvješće o iporučenom SMS-u ?
Ako to dolazi normalno , onda primaš Flash SMS.
Na mom S45i (v3.0) "flash sms" poruke stizu kao obicne.
Da li se radi o ogranicenju software-a ili ...? Ima li tko kakve informacije?
Kako ti dolazi izvješće o iporučenom SMS-u ?
Ako to dolazi normalno , onda primaš Flash SMS.
Potvrda dostave isto dolazi kao obicna poruka, a ne kao Flash SMS. Prije sam imao S35 sa kojim je stvar radila bez problema.
Ima li ovdje jos vlasnika S45i sa slicnim problemom???
CallerID Monitor & GSM Control @ ST-Tools.com
Imaš vlastite web stranice? Zaradi 30% od svake prodaje!
Jesi li mozda koristio GSM Control?
Naravno, koristim ga stalno posto sam njegov autor!Poslao: gog
Jesi li mozda koristio GSM Control?![]()
Zasto pitas?
E pa to ti je onda zbog tvog programaNisam ti to stigao napisati u mailu, ali izgleda da kad prikopcas mob na gsm control i skines ga poslije ti delivery reportovi dolaze u obliku obicnih sms-ova. Tako je barem na mom s35 i sl45. Ako izadjes tako da prvo ugasis prog pa onda skines mob s kabla onda mislim da radi normalno (za ovo zadnje nisam siguran).
Probaj ga par dana ne spajati na komp a ce ti se vratiti u normalu. Kako i zasto, ne znam...
Točno je da kad se prvo ugasi program , pa onda skine mobitel sa kabla , nema problema sa flash SMS-om. Provjereno i na C 35 , S 35 , C 45 , MT 50 i ME 45.
A sa S45i ne radi cak i kad prvo zgasis prog pa onda skines s kabla?
Sorry, proslo je dosta vremena od mog zadnjeg javljanja, ali prije jednostavno nisam stigao.Poslao: gog
E pa to ti je onda zbog tvog programaNisam ti to stigao napisati u mailu, ali izgleda da kad prikopcas mob na gsm control i skines ga poslije ti delivery reportovi dolaze u obliku obicnih sms-ova. Tako je barem na mom s35 i sl45. Ako izadjes tako da prvo ugasis prog pa onda skines mob s kabla onda mislim da radi normalno (za ovo zadnje nisam siguran).
Probaj ga par dana ne spajati na komp a ce ti se vratiti u normalu. Kako i zasto, ne znam...
Malo sam istrazivao zbog cega dolazi do ovog problema i uspio ga rijesiti samo djelomicno. U programu GSM Control se koristi AT komanda AT+CNMI koja sluzi za automatsko citanje i prikaz nove SMS poruke. Ukoliko je ona aktivna, flash sms nece biti prikazan kao takav, vec kao obicna poruka. Dakle, ako se flash sms prikazuje kao obicna poruka, tada komanda ATZ (reset modema) rijesava problem. Ali...
Problem koji je ostao je "delivery report". Za sada mi nije poznato zasto mi i dalje dolazi kao obicna poruka. U ovom slucaju mi cak nije pomogla ni komanda AT&F (reset na tvornicke postavke). Pa, on bi trebao biti nesto kao flash sms, zar ne?!? Cijela stvar mi je i dalje enigma, ali ne predajem se!![]()
Tako je, ne radi ni u tom slucaju!Poslao: gog
A sa S45i ne radi cak i kad prvo zgasis prog pa onda skines s kabla?
Mozes li vjerovati da na svom S45i jos nisam vidio kako izgleda delivery report u "flash sms" obliku, a imam ga vec 4 mjeseca. Frustrirajuce!![]()
di da skinem GSM control(sorry ak je glupo pitajne al nisam u toku)
Web: www.st-tools.comPoslao: coma_zgb
di da skinem GSM control(sorry ak je glupo pitajne al nisam u toku)
Download: www.st-tools.com/download/gsmc1010.zip
Ako imas zadnji BUG, stedi lovu i instaliraj ga sa BUG CD-a pod sekcijom "Utility".
puno fala!!!
Bookmarks