pokreni p2k tools idi pod a/mobile/sounds i pobriši dvije *.DB datoteke klikni na "All silent" i onda restartaj telefon i probaj ponovo!
search mi ništa ne izbacuje,ili sam loše tražio,pa zato pitam...
zašto mi na L7 ne da da stavim za melodiju zvona\ton poruke\alarm itd. sve zvukove koje imam pod zvukovi?svi ti zvukovi su u mp3 ili amr formatu,i kad idem pod moje stvari\zvukovi,onda ih normalno pušta i sve štima,ali kad ih hoću staviti za melodiju zvona,onda ih jednostavno nema-budu samo prazne linije na njihovom mjestu,i kad tu označim,onda zvoni neki motorolin zvuk zvona(i nije pravilo da ne očitava sve mp3 ili amr fileove,nego neke očita,a neke ne).
software verzija piše da je GoGs,i on je kopao po tome,ali ne znam koji je točno MP stavio.ima tko kakvu ideju?
pokreni p2k tools idi pod a/mobile/sounds i pobriši dvije *.DB datoteke klikni na "All silent" i onda restartaj telefon i probaj ponovo!
radi,puno hvala.
![]()
koji je to GoGsov soft? nisam ga dosad vidio![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ovo mi se čini kao prikladan thread da postam svoj problem. Isto imam problem sa melodijama na motoroli L7 (tj. vodafonovoj.. mislm da na kutiji piše L7v). Problem je nastao kada sam ju dao otkodirati(otključati), jednostavno nije puštala mp3, bilokakav zvuk, samo zvuk tipki. (znači ništa od zvonjave) I lik se opravdao sa time da vodafon imam nekakvu zaštitu i da zbog toga to sada ne radi, ali kada dodje nova podrška na net, neka mu ja to dofuram i da će staviti novi software. I sada je prošlo dosta vremena od tog dana, i sam sam odlučio staviti novi software. I tako sam jučer pokušao staviti yuet 1.3 ali nije htio.. RSD-u (zapravo na mobu) su izlazili nekakvi errori, pretpostavih da je to zbog boot loadera 08.D0 . I uglavnom yuet 1.8 je prošao (tamo je cak pisalo da prolazi na ovo navedenom loaderu). E i sve super pet, ali zvuka i dalje nema. Te skuzih samo da se flex promjenio. S/W je i dalje isti R4153_G_08.B7.ACR_RB , pa pretpostavljam da je tu negdje problem. sada ako imate koju ideju kako vratiti zvuk bio bih vam jako zahvalan. pretpostavljam da ce trebati prckati sa seemovima.
plese help!
Bookmarks