Iskljucis icq potpuno (desni klik pa shut down) i diskonektiras se... Ponovno ukljucis icq pa se spojis i trebalo bi raditi... Meni je uspjelo... Imao sam isti problem
e ovako...danas sam cijeli dan spojena na ICQ i sve mi sljaka...decko se vec ujutro potuzio da njemu ne radi na poslu...ni njegovom kolegi...odnosno da se spoje ali da nemaju konatakata...
sad je probao na mom kompu i ista stvar...meni je do sad sve radilo a sad ne radi...
kad kliknem da dodam nekog usera kaze mi da moram nekoga izbrisati jer ih imam kakti previse...a ja nemam ni jednog...a tako je i kod decka...
isla sam na icq.com ali stranica se full sporo otvara...
je li jos netko primjetio takve poteskoce ili je to samo kod nas...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Iskljucis icq potpuno (desni klik pa shut down) i diskonektiras se... Ponovno ukljucis icq pa se spojis i trebalo bi raditi... Meni je uspjelo... Imao sam isti problem
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ne funkcionira...probala sam vec dva-tri puta...
jel mozda kod njih neka greska??mislim, nije da mi je od neke velike vaznosti, ali ono...navika...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
vjerojatno do njih... i ja sam izgubio sve kontakte, pa sam ih onako dobio nazad... neznam... Ja sam se odspojio s neta i proradilo...
Poz
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Čini se da se to mnogima desilo u zadnje vrijeme...
evo upravo sad sam imao jedno 45 min tih problema, ne bi se spoio na server da ga ubiješ, samo najednom puklo i evo do sad jebada. sad uredno radi. dakle, događa se....
nije vam palo na pamet da i oni sa vremena na vrijeme naprave update ? to nje normalna stvar desi se svakih pa recemo pola godine .
Meni nije bilo kntakata i samo sam se "odlogirao" i ponovno logirao i sve radi.
Bookmarks