...a da ne govorimo o frendicama
ja bi ti pomogao..... da znam kako......
kupi infra crveni adapter, ja sam ga platio u hg spotu 280kn, al vidio sam da je netko na forumu reko da ima negdje jeftinije....
najrađe bi došao kod tebe i sve ti sredio....
tak obično frendovima radim
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...a da ne govorimo o frendicama
ma šalu na stranu iako nije lša ideja
ali kako killa kaže to je naj jednostavije. pogotovo ako se početnicima mora nešto objašnjavat i to preko neta.
dobar grah daleko se čuje
pa nisam JA karaman...![]()
dobra![]()
totalno humoristicno... ha ha ha
Poslao: karaman
...a da ne govorimo o frendicama![]()
![]()
![]()
evo kaj onda na kraju da odem u hg spot pa da kupim tamo(to nesto)??
jel mi moze ko od tamo kaj objasnit??
**take another little piece of my heart**
vjerujem da može...... ti nabavi taj IRda (infra crveni adapter)
i ne zaboravi da se spaja preko USB-a.
Ma zašto irda kada joj je bolji bluetooth!?Poslao: flOorKilla
vjerujem da može...... ti nabavi taj IRda (infra crveni adapter)
i ne zaboravi da se spaja preko USB-a.
Niš protiv irda ali BT je definitivno budućnost.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
@creative
pazi da nebiš kupila irda ili BT koji je spajaju preko USBa a da na kraju na kompu nemaš USB.
pa šta če njoj bluetooth.....
bolji je IRda jer večina telefona ima nema bluetooth a imaju ic, pa kad če jednog dana htjet neki mob, a koji nažalost nema bluetooth (npr. kao ja, e700, onda neče trebat kupovat ponovo i bacat pare)
...zato će onda gledati da kupi mob sa BT, koji će se po meni probiti na tržištu.
e ljudi vjerujte mi necu ja uskoro mjenjati moby!
sad imam t610 i racunajte da cu ga imati bar 2god!!
pa mi sad recite kaj?
bt, irda,kabel??![]()
za 2 godine neće biti moba bez BT-a
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
BT definitivno......
kaj bluetooth ne košta 1000-2000 kn? navodno da postoji data kabel (ili irda kabel) koji košta 250 kn, a služi za prebacivanje slika s moba na komp, a najveća prednost je to što paše na sve modele mobova...i navodno ga ima u hg spotuPoslao: Oryon
Odi u dućan i kupi se bluetooth! To ti je nekih 200 kn.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
lol, andrea možda je bolje da se ti držiš kafea... nema tog kabla koji bi pasao na sve mobove. BT USB dongle košta 200-300 kuna, a kabela ima od neoriginalnog za 75 kuna do oriđiđi za 350 kn...Poslao: andrea
kaj bluetooth ne košta 1000-2000 kn? navodno da postoji data kabel (ili irda kabel) koji košta 250 kn, a služi za prebacivanje slika s moba na komp, a najveća prednost je to što paše na sve modele mobova...i navodno ga ima u hg spotu
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@ andrea:
prodam ti ja bluetooth za 900 kuna s popustom...
ja samo prenosim informacije koje mi je rekao operater na vip informacijama....ali riječ je bila o 6600, al je rekao da na taj kabel za 250 kn pašu svi mobovi....časna pionirska to mi je tip rekaoPoslao: whiteboy
lol, andrea možda je bolje da se ti držiš kafea... nema tog kabla koji bi pasao na sve mobove. BT USB dongle košta 200-300 kuna, a kabela ima od neoriginalnog za 75 kuna do oriđiđi za 350 kn...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
valjda za nokiu...
samo pozdravi tipa (operatera) sa VIP informacija. Nažalost oni nisu dužni davati informacije takve prirode. Oni daju samo informacije vezane uz njihove usluge. To ti je isto ko da ti tip na benzinskoj počne pričati kaj da si sve staviš na auto da bi on vozio isl. Vjerujem da si imala više od jednog moba pa se probaj sjetiti kakav konektor (dole) je imao onaj prije a kakav ima ovaj kojeg koristiš pa malo logike i odgonetni kako bi taj kabal se moga uštekati na oba telefona.Poslao: andrea
ja samo prenosim informacije koje mi je rekao operater na vip informacijama....ali riječ je bila o 6600, al je rekao da na taj kabel za 250 kn pašu svi mobovi....časna pionirska to mi je tip rekao
Što se mene tiće BT je po meni isto bolja varijanta.
puuno hvala!
evo rekla sam starom i sad je pitanje vremena kad ce
on to otic kupiti!
e pa thnx kaj ste mi pomogli!!!![]()
![]()
![]()
ok onda kupi zubic, ali kada mi bude zatrebao, posudit ces mi ga![]()
pozdravi starog![]()
thnx nered!Poslao: KaKaV NeReD
pozdravi starog![]()
![]()
ipak on placa bt!![]()
Bookmarks