Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 590

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire, SGH-F480v
    Operater
    Tele2 i VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ZyXEL-ov P600 WLAN i planiram uzeti samo promet od Optime - koliko procedura otprilike traje i mora li zahtjev podnositi vlasnik priključka (otac) ili mogu ja sam? I hoće li moj router raditi? Dakle samo mijenjam username novi i pass koji dobijem od Optime ili? Ako može pojašnjenje...
    Clarke's Third Law:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nagy_os Pregledaj post
    Imam ZyXEL-ov P600 WLAN i planiram uzeti samo promet od Optime - koliko procedura otprilike traje i mora li zahtjev podnositi vlasnik priključka (otac) ili mogu ja sam? I hoće li moj router raditi? Dakle samo mijenjam username novi i pass koji dobijem od Optime ili? Ako može pojašnjenje...
    kaj se tiče procedure...na koga glasi telefon taj treba dati preslik osobne i popuniti zahtjev za traffic koji se nalazi na stranici od optime...mnogo puta sam detaljno napisao kako se to radi...malo prolistaj

Uglavnom neće trebati apsolutni ništa trbati mjenjati osim nove lozinke i imena...brzinu ćeš plaćati t-comu a promet Optimi...a budući da imaš wlan a nisam upoznat sa time dali se kaj treba dodatno namjestiti u njemu...uglavnom kod običnog modema (žičanog) ništa se ne mjenja...on nema veze sa konekcijom,tj.davaocem usluge...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    V525, mpx200, Nokia 9500
    Operater
    VIP, HT-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nagy_os Pregledaj post

Sve dok imaš liniju od T-com, a promet od Optime tvoju router će raditi. Optima za svoje linkove koristi Annex A protokol, a T-com Annex B. Tvoj uređaj je Annex B, i radi na linijama T-com-a.

Procedura traje manje od mjesec dana. U routeru mijenjaš samo korisničko ime i lozinku, ostalo ostaje sve isto.

Vlasnik priključka, koliko ja znam, uvijek podnosi zahtjev za bilo koju promjenu po predmetnom priključku, jer se traži preslika osobne iskaznice vlasnika priključka.

U bežičnoj (WiFi) konekciji ne treba ništa mijenjat. Router uspostavlja konekciju žično, a bežični signal prenosi unutar sebe, i koristi prije podešene postavke (SSID, kanal, enkripcija itd...).

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Optima ADSL
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 231
    Posljednji post: 19-04-2011, 21:01
  2. Optima WiMAX
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 04-10-2008, 01:27
  3. Krajem godine optima nudi adsl
    By Compov in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 14-09-2006, 09:03
  4. Uskoro jeftiniji ADSL konkuretnih davatelja ADSL usluga
    By frish in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-07-2006, 23:44
  5. Optima adsl
    By Rvs_Gamer in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 23-01-2006, 14:01

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove