Radi, ali kolko vidim nema binsa. U svakom slučaju pomak :-) tenks!
Upiši umjesto Optiminog news servera Carnetov. Kod mene radi:
news.carnet.hr
port: 119
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Radi, ali kolko vidim nema binsa. U svakom slučaju pomak :-) tenks!
FLAT pojeftinio na 99 kuna.
Zna li netko da li povečanje sa 15GB na 25GB vrijedi i ovaj mjesec (kao što je bio slučaj kod tcoma) ili tek od sljedećeg mjeseca???
Nove cijene i nove količine prometa vrijede od 01.05.2008. godine.
Sve je to lijepo i krasno...no uvjek ne diraju ovaj osnovni paket...on uvjek ostaje isti...hmm...pa neka ga duplo povećaju i malo cijenu dignu,za nekih 5 kuniča![]()
![]()
Nego da pitam...ima li tko danas problema sa pregledom prometa korisničkim stranicama?
Naime kada kliknem na ADSL Traffic nemam onog pregleda prometa odnosno izvješća?
Da li tko još ima sličnih problema?
Ajde pa više nisu normalni...pa kolko je prošlo dana a još uvjek ne radi to...i njihovi tehnički problemi koje ne mogu riješiti u kratkom roku...stručnjaci su to neki...je rajt....![]()
Ne radi ni danas---izgleda su im vec poceli godisnji odmori!![]()
Krenilo je konačno........
Evo konačno i kod mene sada radi...![]()
Danas uopce nema pristupa na korisnicke stranice....svaka cast,bas su fer ovih dana![]()
Meni je danas radilo normalno...za promjenu malo...
da li jos uvijek ide ona metoda da uzmem od t-coma neki paket(to placam 138) i ne koristim tcomov promet nego uzmem od optime flat za 50 kuna, i sve to placam 79+50=129 kuna. Znaci flat rate od optime za 50 i brzina od coma 79????
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Naravno da da....ti možeš uzeti od bilo koga internet paket (Optime,Iskona i slično) ali brzinu i dalje plačaš t-comu...
I jedno važno pravilo...ako si na t-comu i imaš veći paket od 1GB moraš prije prebaciti se na početni paket, dakle 1GB i tek onda ti neće više dolaziti njihov račun ako se sljedeći mjesec spojiš preko drugog pružaoca internet paketa...
Nisam gledao kako se kreću cijene na Optimi pa nisam vidio da misli na OptiDSL...kao što je i rećeno u postu iznad, treba gledati samo ADSL Traffic, dakle samo promet tog paketa..ne uzima se cijeli njihova usluga i nema potpisivanja ugovora...samo koristiš internet paket i prestaneš kad želiš...jednostavno se prestaneš spajati na njihov račun...
da sad sam skuzio razliku, najvjerovatnije cu uzeti cijeli tcomov flat jer mislim da je to bolje rijesenje od optime s obzirom da isto ispadne cijena. thx ljudi,pozz!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks