znaci, ako koristim optima flatmax, ispadne me da je t-com flat jeftiniji (koliko sam skuzio)??
iPhone 5s 16 GB
uzet cu jedan mjesec flat, pa se onda vratiti na optimu 15 GB. cudno sto optima nije spustila cijene
iPhone 5s 16 GB
radi sve OK, obično ljudi ne uključe port forward...
radi ti bitlord i azureus. sigurno
ej ja imam e-mule i dc+ i namješteni su mi portov 50001 i 50001. Ne mogu namjestit dc++ u active mode da si gospa, a emule nikako uspješno testirati portove. zašto ne znam. ugasim i firewall svu zaštitu ma neće. a na t-comu sa bio flat prošli mjesec i sve je bilo ok.
Inaće je li ti skoćila brzina na 2 mbita?
Zadnji uredio Inovator : 03-12-2007 u 23:04
A i ne kužim što će im ono "noćni promet" i "dnevni promet". Bilo bi normalno da imaju prikazan "upload" i "download".
noćni, dnevni je zbog flat-a, znači nekoć je bio flat min, iza 22h se ubij, pa je koristilo.
Evo ja vec 3 dana koristim Optimu i mogu rec da sam za sada zadovoljan, imam paket od 3mb i brzina ide i do 400 Kbps!Evo u 3 dana otislo 15 gb.Napokon se rijesio t-com gamadi!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ne nisu mi dostupni ni jedan ni drugi, samo optima i to je vrhunski jer je daleko najjeftinija!!! Ja sam u Kaštel Sućurcu.
Zadnji uredio lujito : 08-12-2007 u 21:51
FORD FOCUS RS500
I like it!
Kakva vam je ovih dana brzina na trafficu?Ja sam primjetio da se gotovo
prepolovila bez obzira od kuda skidam-.
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Meni ide normalno preko 200 kB/s.
Upravo mjerio na carnetu tri puta zaredom u minuti i svaki puta drugacije,
ali max sam dobio 167...
To je problem do Optime ili T-coma,ili oboje?![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
meni isto ovih dana brzina nije baš ok, a do čega je ne znam.
Probao sam se spojiti preko računa o t-com i tamo je ok, možda nešto ovi iz optime radu.
kako vam radi Optima ADSL Traffic ?
dali ima problem ?
može netko pojasniti ?
Nikakvih problema već dosta dugo nisam imao. Brzina ti se veže za T-Com, a promet za Optimu. Od Optime ćeš dobiti nove podatke za pristup netu, a stare T-Comove jednostavno prestaneš koristiti (ako ne koristiš T-Com promet tj. ako se nitijednom u mjesecu ne spojiš s njihovim podacima - neće ti se niti naplaćivati promet, dok im preplatu uvijek plaćaš).
Sve ti piše na:
http://www.optima.hr/adsltraffic.aspx
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jučer i danas mi ne rade news grupe prek optime, ima još netko ovih problema?
Ma užas, jučer poslijepodne sam to skužio. Do sad nikad nije bilo takvih problema. Se to može kak riješiti ili treba čekat Optimu?
Bookmarks