Poslje višestrukog pozivanja 0800/0088 i dobivene obavjesti od strane Optimine szk da je sa uslugom adsl traffic sve OK, barem što se tiče http prometa, sa velikim entuzijazmom sam uzeo njihov paket prometa ali sa iskustvom koje sam imao prije nisam uzeo flat-min već obični mali paket.
Hvala bogu na toj mojoj odluci!
Prvo spajanje sam obavio iza 00.00 sati 1.5.07.god. i odmah sam otišao na speedtest da vidim situaciju i bila je sljedeća: 349 kbit/s download i 89 kbit/s upload te ping na DCM server u Zagrebu je bio 128 ms.
Sada kada sam probao prije par minuta rezultat je bio: 917 kbit/s download i 218 kbit/s upload te ping 87ms.
Molim sami zaključit da li su riješili ili nisu, taj " MALI " problem?
Hvala i puno sreće.
P.S. Potpisao sam pristupnicu za Metronet i uskoro se nadam da će biti i uključenje, prenosim i tel. i adsl k njima a sa HT-om se zauvjek rastajem, čak sam spreman da im i platim samo da odem od njih, povrača mi se od njih!
Što se tiće Optime, barem se ljudi bore da nešto ponude ali ih opet HT stopira u tome ograničavajući im propusnost k njihovoj mreži.
Faksirao sam im zahtjev prije 2 tjedna, bio bez neta tjedan dana, rekli su mi max. 5 dana da im treba da dođem u bazu... Pitam jel mi mogu dati username i pass preko tel. - nema šanse, sve podatke sam im dao, i jmbg, ali čuvaju ga ko zmija noge i uvjeravaju me da je nemoguće dati podatke preko tel. Naravno da sam im rekao da znam neke ljude koji su ih dobili al ne tangira ih to ni najmanje..
Na koju foru si ti dobio podatke?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma najbolje je da baciš router kroz prozor van i ne treba ti nikakva Optima a niti T-com... samo s tim problemi... baci ga odmah van![]()
Bookmarks