Evo javljam šta su mi rekli na moju primjedbu u vezi brzine...dobio sam čistu figuNaime zvali su me t-centra i rekli da je nemoguće da mi povise brzinu... da mi je operater to trebao reći na početku spajanja da će mi brzina biti loša jer sam na samoj granici signala i mreža je ugušena... još su rekli da mi to uopće nisu trebali postaviti... pa j...... ću im m.....
Znači nema mi pomoći, rekli su postoje 2 rješenja: 1) ukinuti ugovor te 2) nastaviti koristiti uslugu sa tom brzinom....e sad sam u nedoumici.... potreban mi je adsl i nebi htio prekinuti,no onda se trebam zadovoljiti sa brzinom od max 550kbps i download max 50KB/s prek dana, a navećer je lošije....
A šta da radim?Bez adsl ne mogu sad, neću i ne želim....
Ja mislim ostati i šta sad...ma neću se vratiti na modem... ipak je i ovo puno brže od modema i mogu puno toga skinuti samo moram biti strpljiv glede brzine...
Najrađe bi ušao u T-Mobile u Savskoj i sve po redu ih![]()
Sad neznam dali da uzmem paket od Optime jer će mi brzina biti još sporija...ali 2,5 GB je puno bolje od 1GB pa neka bude sporije....šta bi vi napravili na mojem mjestu???![]()
Bookmarks