znaci uzmem adsl kod t-coma i odma se prebacit na adsl traffic kod optime
btw. optima nema svoju brzinu?
Moraš prvo uzeti ADSL kod T-Coma i tek onda uzeti ADSL Traffic opciju kod Optime.
znaci uzmem adsl kod t-coma i odma se prebacit na adsl traffic kod optime
btw. optima nema svoju brzinu?
Pa ima, ali pitanje jel ti dostupna.
Ja bih se prebacio ako bih znao da li je brzina, odnosno protok jednak kao kod T-Coma. Da ne bude slučaj kao kod VM Mreža.
optima dsl nije dostupan, ali adsl traffic je svima dostupan
iPhone 5s 16 GB
A tako znači...ma to znači da ja od idućeg mjeseca prelazim na Optimin paket...no brzina ostaje od t-coma (1024/192), ne koristi se brzina od Optime?I dali mi preporučate da se registriram za taj paket preko neta? Najlakše mi je...
A sad sam vidio da je i promet ograničen od 22-07, znači u tom periodu nemogu pristupiti netu ili kaj??![]()
Od 07-22 sata trošoš promet 5GB, ad 22-07 ti je Flat.![]()
jel se moraš obvezat ugovorom za optimu ili možeš prekinut kad hočeš?
ako je traffic, samo prestanes koristiti i gotovo, nema nikakvog ugovora
iPhone 5s 16 GB
I ja neko vrijeme gledam da pređem na Traffic na 2GB paket.. ALImalo sam skeptičan, jasno mi je da će navečer brzina biti koma.. Lako za to, jedan moj kolega ima flatmax (MAX
) i danas mi kaže da mu je brzina i preko dana loša (oko 50ak kB/s). Tako da sad više ni ja neznam što bi, znam da mi je 1GB prometa na T-Comu malo...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa da ti po istini kažem trenutno takvu i imam brzinu.... nikad više od 550 kbps, a skida mi max 70 KB/s... ali u prosjeku negdje oko 30 - 40 KB/s a nekad i manje... A to znači da ako pređem na Optimu brzina će mi biti valjda spora ko da imam modem,možda čak i manje...jedino me privlači taj paket za 20 kn od 2 Gb...jer t-com za tu cijenu nudi upola manje... neodlučan sam![]()
A recimo ja mogu probati samo jedan mjesec preko optime, a ako će brzina biti daleko lošija onda ću dalje se vratiti na t-com...nemam šta izgubiti,cijena paketa je ista pa vrijedi probati...ako će biti dobro povećat ću paket![]()
evo danas sam si narucio max adsl paket od 1 gb i ispunio onaj formular od optime,zahvaljujem se ekipi na pomoći!
Bookmarks