Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 590

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ružan Komentar

Pa ljudi božji, ovo uopće ne funkcionira, danas sam dobio fucking password i username i sa ogromnim razočaranjem zaključio da me je Optima preveslala kao budaluuuuu. Brzina je katastrofalna i debelo ispod 400 kbs, što je strahota. Čim se spojim preko t-com username-a sve radi OK. Znači, nažalost da Optima je puna g....a i prevaranti su gori nego j....i HT. Ne mogu vjerovati da su me tako navukli na k...c, ludo! A da dodam, j....a služba za izj....e korisnike NE RADI! Pa ti vidi!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno, usluga je u banani, svake noći dobivam 30KB/s od bilo kuda da skidam, a uvjeti su opet izmijenjeni i sad piše da se best effort metoda za p2p promet primjenjuje na sve pakete a ne samo na flatmin iako je datum na uvjetima još uvijek 1.2.07. Kaj će iz toga svega izaći stvarno ne znam...

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odgovor uz iscrpno obješnjenje!

Jučer sam nažalost vjerujući u isplativost i kvalitetu iste uzeo uslugu Flat-min i gadno zažalio.
    Što se tiče brzine,HT omogučava brzinu između vašeg modema i njihove centrale te centralnog servera a sve resto je Optima!
    Nemaju dovoljno kapaciteta i priznaju to, probajte nazvati službu za korisnike.
    Moram vas sve nažalost obavjestiti da će situacija biti sve gora i gora i ne vidi se uopće nekakvo riješenje.
    Prodaju username i passworde za traffic uslugu kao kikiriki a kapaciteti su im potpuno zagušeni.
    Situacija noću je potpuno očajna a ni danj nije baš nešto.
    Jedino riješenje je nažalost otkazivanje usluge i plačanje tih nekoliko dana nazovimo adsl usluge te vračanje na najgoru moguću opciju a to je nažalost HT.
    DRUGOG RIJEŠENJA IZGLEDA DA NEMA!!!!!!!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iscrpni odgovor

Tijekom dana je situacija kako tako,noću dolazi doproblema i to vrlo izraženih. Inače se uopće ne služim p2p alatima i jedino što volim noću da gledam na kompjuteru je internet stream tv a to mi iz već gore navedenih razloga nije moguće. Čak što više potpuno je nemoguće. Zvao sam službu za korisnike na broj 08000088 i čak sam im rekao da što se mene tče mogu mi potpuno p2p uslugu onemogućiti jer mi je bespotrebna, jedino želim da mi http promet normalno funkcionira. Rekli su krajnje doduše ljubazno, da će mi se kao javiti. Dajem im do ponedjeljka a zatim idem i uslugu gasim u potpunost, ukoliko se situacija ne poboljša i stabilizira.

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zaključenje problema

Dana sam ujutro oko 9.30 h, otišao do Optima telekom prodajnog centra u Osijeku na uglu A.Europe i ulice L.Jegera i lijepo raskinuo uslugu. Vrlo ljubazna djelatnica me pitala za razlog i pošto sam joj sve potanko objasnio i uvidom u evidenciju, gosp. mi je raskinula uslugu i vrlo mi se ljubazno ispričala zbog problema i neispravnosti same usluge a na moj upit koliko sam dužan za ova dva dana i tri noći što je usluga bila aktivna, djelatnica mi je rekla da nisam dužan ništa i da je njoj vrlo žao zbog takove po njih nezavidne situacije a s kojom nije bila upoznata. Vrlo ljubazno, ako ništa! Ja sam joj rekao da sam istu uslugu spreman ponovno aktivirati kada Optima telekom zajamči kvalitetu iste.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Optima ADSL
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 231
    Posljednji post: 19-04-2011, 21:01
  2. Optima WiMAX
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 04-10-2008, 01:27
  3. Krajem godine optima nudi adsl
    By Compov in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 14-09-2006, 09:03
  4. Uskoro jeftiniji ADSL konkuretnih davatelja ADSL usluga
    By frish in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-07-2006, 23:44
  5. Optima adsl
    By Rvs_Gamer in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 23-01-2006, 14:01

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove