Ok... Ajmo onda ovak... Mislim da znam što te muči, a to je vjerojatno način funkcioniranja korisničkih stranica koji je i mene mučio
Userom i passom koji si dobio na pismu od Optime možeš se logirati kao običan korisnik i time pregledavati ostvareni promet, telefonske pozive ili Dial-Up spajanja ukoliko koristiš takve usluge. Kako bi mogao dobiti mogućnost potpune administracije (za one usluge koje to dozvljavaju) trebao bi se propagirati u account admina (administratora računa). Najlakši način ti je da odeš na login page na korisničke stranice i umjesto da se logiraš, odeš na link ispod "Registracija novog korisnika". Na stranici koja ti se otvori vidljive su dvje forme, lijeva je za registraciju novih korisnika dok je desna za aktivaciju postojećih korisnika. Popuniš ovu desnu gdje upišeš identifikacijski broj (pvih 8 znamenki poziva na broj s računa), korisničko ime i lozinku te ponovno lozinku za provjeru. Klikneš na pošalji i to bi trebalo biti to... Nakon ovog si propagiran u account admina na korisničkim stranicama i moći ćeš si administrirati dodatne e-mail adrese. Vjerojatno se pitaš otkud ti ovaj identifikacijski broj obzirom da nemaš račun?!? Nazovi službu za korisnike na0800 0088 i traži da ti pročitaju (morat će napraviti identifikaciju - tražit će te podatke koji se moraju podudarati s tvojima u bazi itd.). Znam da se sve ovo možda čini glupim jer se činilo i meni, no vjeruj mi ima razloga zašto je tako... Objašnjenje sad neću pisat ali ako te zanima može jednom na PM.
Eto ako bude opet poteškoća javi, bilo ovdje bilo na PM.

Bookmarks