Neće. To moraš otići u T-centar i reći da se želiš prebaciti na start paket...ili jednostavno promjenu obaviti preko Interneta.
Neće. To moraš otići u T-centar i reći da se želiš prebaciti na start paket...ili jednostavno promjenu obaviti preko Interneta.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja mislim da neces morat ako se ni jedanput ne spojis.
nek me isprave ovi,ako sam krivo napisao.
neces morat nista placat osim brzine 79kn/mjesecno...
20kn za promet placas samo ako se jednom spojis dakle nacmes paket....zato T-comovu lozinku odmah u smeće---
Mjesečna naknada za ADSL FlatMIN promet je 80kn + 79kn za brzinu ispravak (70+79)150---SORRY
Dok su T-com 5gb 60kn + 79kn za brzinu
A flat 199kn + 79kn za brzinu Apsurd???!!!
Optima isplativa u svakom slucaju...ovaj nacin flata mi se svida...ionako ovih 5gb po danu necu potrosit, FLAT za 159kn ODLICNO!!!! svaka cast optimi
EDIT: VM mreze su imali jeftinije pa se nadajmo da nece i optima tako brzo zavrsit....
Zadnji uredio Yo!Gurth : 28-01-2007 u 14:00
to je samo cijena prometa koji Optima nudi (dakle promet ostvaren preko korisnickog imena i lozinke koje od njih dobijes) i biti ce zaracunat na posebnom racunu, nesto kako su imali Vm-Mreže, dakle spajas se i dalje preko t-comove mreže i brzine koju placas 79kn mjesecno T-comu ili njima, ovisi ko ti je fiksni operater. Radi se samo o tome da se vise ne spajas preko lozinke i imena od T-Comam tako da ti nece biti naplacen postojeci njihov paket vec ovaj od optime.
DAKLE pristup (brzina) je jedna stvar koja se naplacuje a promet druga i naplacuju se odvojeno na dva racuna...
u slucaju T-comovog 1gb paketa koji vecina nas "siromasnih" ima za 99kn to ti je 79kn brzina + 20kn promet. (dolaze dva tel. racuna)
[QUOTE=u slucaju T-comovog 1gb paketa koji vecina nas "siromasnih" ima za 99kn to ti je 79kn brzina + 20kn promet. (dolaze dva tel. racuna)[/QUOTE]
Pa kaj se ne plaća samo brzina od 79 kn,mislim da ne moraš platiti osnovni paket od 20 kn ako se niti jednom ne spojiš.
Tako je barem meni rekla žena koja radi na korisničkoj podršci.
Znači samo brzina od 79 kn + paket Optima
Da li je sa Optimom mora potpisati kakav ugovor,na koliko i da li mi koji već imamo modem od iskona možemo i dalje nastaviti koristiti isti ako uzmemo paket od optime?
Ma sve je to meni jasno, al mislim i dalje da ti krivo napisao cijene.. Pogledaj svoj post gore prije mog.. Flat nije 199kn nego 150kn, a OptiMIN nije 80 nego 70kn..
A kaj se tiče ovog s novim modemom- to nije vezano za ADSL Traffic uslugu, nego za OptiDSL, tak da vas to ne mora zbunjivati...
Zadnji uredio darkovsky : 27-01-2007 u 20:57
ma nista se ne mjenja! Jednostavno dobis username i pocnes surfat!
Ista stvar ko i sa iskonom!
Bookmarks