Možete li mi preporučiti neki dobar, kvalitetan i najvažnije besplatan video converter koji se može nositi s hrpom dadoteka poput 3gp, avi, mp4, mpeg ...
PS po mogućnosti link gdje ga se može skinuti
Možete li mi preporučiti neki dobar, kvalitetan i najvažnije besplatan video converter koji se može nositi s hrpom dadoteka poput 3gp, avi, mp4, mpeg ...
PS po mogućnosti link gdje ga se može skinuti
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
zašto se ne bi smio dat link na besplatan software?
Total Video Converter 2.40 - FREE
ili
Total Video Converter 2.40 - FREE na kvadrat
xilisoft video converter
http://www.freedownloadscenter.com/M...Converter.html
da,ali on nije free... ja sam ga nabavio s katza,i predobar je. najviše ga koristim za konvertiranje filmova za mob,tu je genijalan. što je najvažnije,mnogo opcija pa se možeš odlučiti za kvalitetu slike ili memoriju... inače za mobove preporučam mp4 (za one mobove koji ga podržavaju),daleko manje trzanja i bolji zvuk od 3gp
ja koristim portabilni koji je sigurno free.
TOTAL VIDEO PLAYER JE SUCKS...iTunes+Qucktime sa serijskim lako konvertiraju sve vrste filmova i muzike, sam se treba snac---
Nisam, sve bilo normalno, i odjednom taj player..
Ok converter nije loš ali je glupo što u filmu gore piše total video converter pa onda neki link
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Možda zato što nije registriran![]()
Je li registriranje legalno i je li besplatno?
je legalno ako kupiš serial.. a da je besplatno, zašto bi se uopće trebalo registrirat?
Mislim, je besplatno, nađeš serial i upišeš, ali tako nije legalno..
Nabavi si GXtranscoder... To je bespla, a nije los...
Jos jedno pitanje... Kako prebaciti midi tj. kar file mp3 ili tako sta (nije bitno sto se gubi tekst, to mi ni ne treba)
edit... nasao sam ono sto sam trazio, zove se "midi to mp3 converter"
Zadnji uredio _Maniac_ : 28-03-2007 u 13:51
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks