Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    T610,K300i
    Operater
    VIP,Tele2
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post

Sam nedostatak USB 2.0 sucelja ili Firewire sucelja jest besmislica i glupost u danasnje vrijeme, ali ne predstavlja veliki problem pri koristenju sa aparatom. USB i firewire card readeri su danas doista jeftini i za 10 ak eura se da kupiti vrlo dobar univerzalni 15 u 1 card reader koji prima gotovo sve trenutno aktualne modele memorijskih kartica. Sam card reader vrlo je malih dimenzija i moze se uvijek nositi u torbici uz aparat, tako da je uvijek dostupan korisniku, te tako anulira ovaj nedostatak USB 2.0 sucelja.
    Evo, naletio jucer na preview di pise da ima USB 2.0! Svašta! http://www.dpreview.com/reviews/olympussp550uz/
    H9 - SP 550...prilicno teska usporedba s obzirom na cinjenicu da oba modela i nisu tako dugo na trzistu pa je pravi feedback korisnika jos prilicno slab, ali da ja danas biram odlucio bi se za model H9.
    Skuzio sam ja da ti preferiraš Sony

Jedina prednost koju SP 550 u odnosu na H9 ima jest nesto veci raspon objektiva (18x naspram 15x kod modela H9), sto na tim zarisnim duljinama kojima raspolazu ova dva aparata definitivno nije znatna prednost i sto se energijom za rad opskrbljava iz AA baterija koje su bolje rijesenje, jer su jeftinije i dostupnije. Sve je ostalo na strani Sonyja, a po mome osudu (ovo je subjektivan zakljucak) cak i dizajn i ergonomija aparata.
    Ako sam dobro skuzio, 15× i 18× i nije neka toliko bitna razlika (slikanje udaljenih planina npr.)
    Sta se tice dizajna i ergonomije otici cu sutra do ducana pa malo probati kako leže u ruci! Nije svacija ruka ista.
    A sta kazes na nedostatk RAW-a kod sonya?
    Zadnji uredio Arabarran : 20-05-2007 u 09:00
    Eat my shorts!!

Slične teme

1. Preporuka ultra zoom (Sony H... vs Canon S... IS)!
    By Sunny in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 20-07-2006, 15:31
  2. Olympus SP-500 (6,0mil,10x zoom)
    By gost1 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 29-04-2006, 20:29
  3. Olympus C-5000 Zoom
    By brzi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-12-2003, 13:16
  4. OLYMPUS C2020 Zoom