Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
[QUOTE=wildbabe;503083]Tocno, pitanje je postavljeno autoru teme i vidim da korisnik vec posjeduje doticni telefon pa mi nije jasno zasto ga zeli kad ga vec ima...![]()
[QUOTE]
pa temu je postavio 25.01. a sad je 8.02. vjerojatno ga je nabavio u meduvremenu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Sorry ali nije.Dobro se sječam jer sam vidio kad se rego..oko mi je zapelo na slijedećem:pa temu je postavio 25.01. a sad je 8.02. vjerojatno ga je nabavio u meduvremenu![]()
Mob.koje posjeduje900,E900,8800 schiroco
Mrežeiše da koristi sve
mislim....molim te
Pardoncek , nisam vidio kad je postavljena tema ali svejedno , tip ocito zahebava tu ekipu na forumu, neki dan je bio onaj incident sa LG pradom i svi su ga lagano popljuvali... rekao je napraviti ce review, proslo nekoliko dana i niti traga ni glasa od njega, a zna se hvaliti na forumu...
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
-OT-
Kad je ovo tema bila otvorena korisnik nije imao 8800 navedenu u svojem profilu. Sto se tice prade, vidim da ga nije bilo u medjuvremenu na forumu pa tako nije ni mogao odgovoriti na vase i moje postove. Nema smisla vrijedjati u svim temama ovog korisnika bez ikakvih dokaza da covjek nema navedene uredjaje.
Inace 8800 smatram odlicnom sminkerskim mobitelom, nista vise.
Bookmarks