Nije nemoguće ali jako teško.Sumnjam da ju je naručivo iz US il' negdje drugdje kad se ni ne zna da li je tam izašla i da li je namjenjena za eu ili ostala tržišta.
To je ko'da sam otvorim temu i kažem da sam kupio iphone.lol Kužiš??
jedino kaj mi upada u oci je to kak je napisal 8800 shiroco:lmao
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
o.k.i to je što kažeš.Pa valjda zna ime Vlastitog phone.Da nije ovaj tvoj k800 sa ovim ''i'' injekšn'????he he he
Ma skužio.pogledaj post prije.
nek moderatori zatvore temu . na pitanje mu se odgovorilo i tip je u meduvremenu kupio mob i bok![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma imaš pravo.Kupio ga il ga već imao njemu na dušu.Može![]()
Ma ne, bolje da se ne zatvori tema dok autorova ne bude zadnja pa da stavi onak veliko i ponosno![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
neće se taj tak brzo javit.čeka ga linč od strane forumaša.brijem da mu je status loged out i da tak pregledava postove.
Eee kad ovu temu vide moderatori, brijem da cemo lagano dobit ban svi skupa koji su akteri u ovoj temi...![]()
mala , bolje dizi sidro dok je jos vrijeme, nemoj da te uhvate u zlocinu kao ivstojica i mene... :bunny:
moderatori ce odlucit.. necu nis govorit, ali isto nekako mislim da laze..iako ne kuzim zasto
Nema nas se zašto kaznit.Jesmo off ali s pravom i sa sumnjom da nas se laže.Možemo se maknut iz ove teme ali neka moderatori odluče da li će ju zatvoriti ili ne.
Bookmarks