Joj, ovaj video Unpacking Nokia N95 je krvav. Sve ostalo što je tip izvadio osim samoga mobitela, koji je izgleda "dummy" je posuđeno s drugih modela...
Ja ono, napeto gledam... Iščekujem, kad on vadi CD ROM od N70...
Joj, ovaj video Unpacking Nokia N95 je krvav. Sve ostalo što je tip izvadio osim samoga mobitela, koji je izgleda "dummy" je posuđeno s drugih modela...
Ja ono, napeto gledam... Iščekujem, kad on vadi CD ROM od N70...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da to sam se i ja zapitao. upute od 6680, cd od n70 :bunny:
Baš da se dobiju upute od 6680 i CD od N70 mi je malo nerealno...
S tim, da neigdje na netu nisam našao podatak da N95 ima TV izlaz, tako da neznam čemu oni kablovi...
još najrealnije u ciejlom tom filmiću djeluje mob, kutija, USB kabel i možda oneslušalice sa "daljinskim"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kak sam se strgo, lik prvo izvadi cd od n70, i nije mu niš čudno, izvadi upute od 6680!!! i kao "šta će mi to pomoći, na talijanskom su..." - to mi je najžešća izjava... nema veze što su za 6680...
ali ja sam vidio što me zanimalo, a to su slušalice, tj. "remote control" by : leek
btw. n95 ima TV izlaz...
lik je mrtav ozbiljan i dalje vadi upute za 6680![]()
Bemu! Kako ga je netko preveslao!!! lol
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hahaha ajmeeee, što ga je neko naguzio, upute za 6680 i to još na talijanskom
![]()
flyer41: cijena nokie n95 bit će ti oko 4400kn što nije preskupo ali dvoumim se između njega i novog touchscreen apple-ovg iphone-a sa 8 gb memorije za 3500kn
Cijena n95 će u Mobisu biti oko 6500-7000kn, pitao sam prije nekih mjesec dana i rebao bi doću u dućane u prvom kavrtalu 2007., što znači uskoro...naravno, u oglasniku će mu cijena biti nešto niža...ali, dok se u oglasniku ne komercijalizira, ne vjerujem da će mu i tamo cijena biti ispod 4500-5000kn...
Bom Chicka WahWah
I onda u Beograd na unlock![]()
ili možda Mar00n
Naglasak je na isplativosti.........
Pa da na mobu u Njem. uštedim barem 200€ (ako ne i više,vidio sam P990i za 320€ na ugovor,a regularna cijena 560€),to mi pokrije troškove puta. Iduće ljeto mislim položit,pa ako ne kupim neku svoju hrgu,posudim ćaletov Kangoo koji troši 6-7 litara po autoputu ako ne staviš ciglu na gasCca 800km tamo i nazad = 55 litara Eurosupera 95 = 60€ za benzin. 100€ za dekodiranje i još mi ostane 40 za splavove
Evo računice.
lijepo si to izracunao.ajde neka ti se sve poklopi...![]()
Jebena računica, nema šta ...hehe![]()
Evo nešto razmišljam i dođem do nekog polu-zaključka da će i memorijska kartica od max 2 GB u najmanju ruku biti "tijesna" (barem meni bi bila). S obzirom da video snimci "troše" ogroman dio memorije (90 min i kartica puna). E sad, i slike od 5.0 megapiksela će zauzimati svaka preko 1MB. Onda navigacijske karte i kad još stavimo "malo" muzike, neke polukorisne programe itd. kapacitet postaje upitan.
Dakako, ovo je moje subjektivno mišljenje i ne mora predstavaljti mjerilo, ali meni bi 2GB na ovakvom mobu definitivno bilo malo.
Mislim da u paketu dolazi ona od 128 MB
Znači, trebaće izdvojit još nekih 500-600 kuna za 2GB karticu, koja je, eto, opet "mala"![]()
Ma nemoguce da je mala kartica od 2GB.. mislim da je to taman koliko treba ili da kazem minimum![]()
Imam 2GB MicroSD UltraII u TyTN-u i mogu reci da mi je sasvim dovoljna.. Jest da negledam bas filmove, al zato imam hrpu mjuze.. I uzmes u obzir da su WM aplikacije dosta vece od symbian aplikacija.. Jos imam hrpu emulatora, pa scummv i full throtle sa PC-a sto zauzima nekih 200 Mb..
Mislim nemoras furat cijelu videoteku sa sobom ak hoces gledat filmove, snimis si jedan filmich - dva, nemoze toliko puno memorije pojest..
A gle, 2GB će biti taman...
Pogotovo ako nećeš mob koristiti kao mp3 player...
Jedino što će video i slike zauziamti dosta mjesta... slika od 5MPx zauzme oko 1MB-1,5MB...
Morat ćeš manje slikati i snimati filmiće ili nabaviti posebnu memo karticu za navigacijske karte...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks