Vrlo vjerojatno da nitko neće odgovarati ako se nešto dogodi. Zato i jesu izmislili neku No name firmu za no name bateriju. To ti je ono - lud zbunjenog.
Vrlo vjerojatno da nitko neće odgovarati ako se nešto dogodi. Zato i jesu izmislili neku No name firmu za no name bateriju. To ti je ono - lud zbunjenog.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
možda su ti ostali neki drugi programi/igrice upaljeni ... ak baš niš ne pomaže onda ga resetiraj
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Jel postoji eksterni Tv-tuner koji bi funkcionirao na N95?
meni baterija traje samo 2 dana najvise 3...![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Ima jedan kolega forumaš s jednoga drugog foruma kojem baterija na N80 traje minimalno 4 (četiri) dana, uz razgovore po pola sata.
Lijepo vidjeti da nekome N95 dura do 3 dana.
U Mobisu!
jel se moze stavit da blic stoji upaljen na n95 (npr. kad hocu nesto osvijetlit)???
My mind on money,
Money on my mind.
Baterija na n80 4 dana jednostavno nemoguce,ako se uzme u obzir da n73 ima jacu bateriju i ak sam ju punio u nedjelju navecer do 24 h i da je baterija trajala do srijede navecer a da pritom nisam koristio mob samo je stajo upaljen onda n80 to nemoze izdrzat...no way
imam nokiu E61 koja ima 1500mAh , uzeo sam ju novu , punio i praznio do kraja jedno 5-6 puta ( fakat sam pazio na to ) i traje mi 3-4 dana ( bez gašenja po noči) pričam oko 40-60 min u prosjeku jel mi je cura na 0 kuna , jedno 10-20 sms , do 20 min wlana , do 20 min igranja , i oko pola sata mp3 - nekad i više ... pa kad mi netko kaže da mu baterija traje 4 dana na nokiji n80 koja skoro ima duplo manji kapacitet , znam da prića borbene
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
moja je baterija samo 900 mAh![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Mene zanima je li vidljiva razlika u brzini između N95 i N80, s obzirom da N95 ipak ima >100Mhz jači procesor i više RAM-a? Kojom brzinom otvara fotke iz galerije ako ih puno ima?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Recimo 300-400. Ali općenito me zanima je li brži u npr. kretanju kroz menije i otvaranju aplikacija
da jako brz!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Pogledajte ovo:
http://www.kupiprodaj.net/kp/slike/oglas105924.htm
Znači, crvena N95 ipak postoji.
U Mobisu!
Fuj, baš je Vodafone boja... Hvala Bogu što nisu T-Mobile verziju napraviliA ako postoji crvena, zašto nema crne onda? Čuva se za ME izgleda, bastards...
ja sam vidio da ima na e-bayu kupiti crno kuciste
Danas sam bio u T-Mobile centru u Dubrovniku i tražio sam da mi se pokaže N95. Donijeli su je odmah. Nisam je išao kupiti, samo provjeriti par caka na koje bi svaki kupac trebao obratiti pozornost prije kupovine.
U biti, dvije stvari - slide i klimanje slidea u odnosu na dio s brojčanim tipkama.
Naravno, ekran se klackao kao na filmićima s jubitoa, a slide mehanizam je užas jedan! To ustvari i nije slide nego dva dijela povezana "tračnicama". Pravi slide sam vidio na Nokijama 5200, 5300, gdje ekran doslovno "leti" kad ga gurneš prema gore.
Na N95 ništa ne leti i stekao sam dojam da bi se takav slide mogao brzo početi kvariti.
U Mobisu!
meni se slide vec poceo osjetno klimati!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
White, koliko si platio n95 i gdje?
Pozdrav svima, evo imam nekoliko pitanja za vas pa bi vas molio da mi pomognete rijesit problem, naime kupio sam Nokiu N95 u T-mobileu imam na nju 2 godine garanciju i sve ljepo radi i zadovoljan sam s njom, e a mene sad muci koja je to vrsta mobitela tojest koje ona proge podrzava. tu na forumu pise da je
Symbian S60 3rd edition, negdije samo Symbian, a negdije samo S60, pa me sve to zbunilo. Dali mi bi to ko mogao obijasniti nakraju koje ja programe trebam tražiti za N95 i koja je nakraju to vrsta mobitela od ove 3 gore navedene
Bookmarks