ako san te dobro svatija ti zelis da se ti programi koriste isovremeno onda ce ti mobitel biti duplo sporiji
imao sam priliku malo raditi sa ''golim'' n70 (bez instaliranih prog.) i nije on tako ni spor
e sad....zanimam me kako se ponasa kada se instalira recimo cca 15ak programa
s tim da bi mi trebali biti aktivni:
ext. profile manager
sms face
alarm manager
minute beep
sms counter
oggplay
i mozda jos ponesto
s jedne strane cini mi se bolje instalirati ih u mem. fona jer je mozda brzi pristup, ali manje mem moguce je da znaci sporiji rad...
a ako se instalira na mem kart mozda je duzi pristup...
e sad...treba mi misljenje korisnika symbian fonova
stalno se vrtim na dumijima i mislim da je vrijeme da skocim na symb ili win![]()
RoBee
ako san te dobro svatija ti zelis da se ti programi koriste isovremeno onda ce ti mobitel biti duplo sporiji
i baterija vrlo brzo se ispraznit, jer je na N70 dosta slaba![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
recimo
ext profile se podesi i on radi u pozadini...ne moras ga vise dirati...
oggplay podesim da mi rotira ring melodije
sms counter broji poruke
sms face mi pokaze fotku prilikom primanja sms
alarm manager recimo ima 5 alarma u zadano vrijeme...
dakle...svi oni imaju nesto podeseno za odredjeno vrijem i mislim da ne moraju biti u tasku (ili moraju?)
ako ih ne mogu koristiti na taj nacin koja je onda svrha symbiana !?
RoBee
Ma mozes koristit sve te programe u isto vrijeme.. Ali ako ih imas vise upaljenih odjednom, mobitel ce se malo usporit, a ako ga nisi restartao par dana, mozda se i restarta sam kad pokrenes vise programa![]()
Sto se tice instaliranja programa, ja sam ih uvijek instalirao na memorijsku karticu, osim onih koji nerade sa memorijske kartice..
Kad su instalirani programi na telefon, malo se brze pokrecu aplikacije, ali to je stvarno sitno ( sekunda - dvije ). Dakle sve sto radi sa MMC, trpaj na MMC![]()
Bookmarks