Upravo sad rastavljam K750 i nemogu nikako odvojiti ovaj gornji poklopac. Odšerafim ta dva križna šerafa i onda nikako nemogu odvojiti taj dio, cijelo vrijeme mi negdje zapinje! Može li itko pomoći?
Upravo sad rastavljam K750 i nemogu nikako odvojiti ovaj gornji poklopac. Odšerafim ta dva križna šerafa i onda nikako nemogu odvojiti taj dio, cijelo vrijeme mi negdje zapinje! Može li itko pomoći?
Al ovo je tutorial za rastavljanje k800 ne k750. Bila je jedna tema na forumu o rastavljanju k750![]()
Htio sam si zamijenit kuciste na mobitelu ali mi se jedan saraf neda odšarafit onaj krizni koji drzi kuciste od kamere, jel moze tko pomoc oko toga, mislim da se izlizao saraf
HVala
Ovisi koliko si ga jako izlizao, ak si ga skroz izlizao tu ti malo toga može pomoć. Preporučujem ti da odeš nekom tu "šverceru" koji servisira mobitele, oni imaju dosta tog mini alata kojim bi ti mogli to odšarafiti. Ak imaš malo lufta za šaraf sastrane, možeš ga probat nekim manjim kombinirkama (ili klještima) odvit
Evo skinuo sam taj saraf ali postoji jedan problem kak da skinem one dvije tipke iznad ekrana sa maske i mrezicu kod zvucnika za razgovor, i kako skinut taj zvucnik, tj. kako skinut oaj sivi dio maske koji je spojen s prednjom crnom maskom
Fight the system! :)
Bookmarks