pogledaj koja je točno matična i skini drivere za nju te samo instaliraj
by moj braticImam problem.
Brisao sam neke programe kod frenda na kompa i slucajno sam poprisao nesta, neznam sta.
Komp se resetirao i slika je postala mutna (kao da nema grafike). E to nije sve. Frend nema niti jednog CD-a od kompa.
A graficka je integrirana. Rastavio sam komp da vidim koja je maticna, ali nisam ni tamo nista vidio osim sto sam saznao da je chipset VIA).
Kada odem na Devise Mamager javi mi da je grafika uredu i da radi bez problema.
Mislio sam da je nesta do monitora(LG sutudioworks 563n) pa sam skidao neke drivere za njega, ali nisam uspio.
Neznam da li moze neko pomoci na konto ovih informacija.
Bio bih vam zahvalan.
E da na kompu je win 98, i kada sam brisao zapamtio sam samo 3 slova toga programa KLE. Bilo je jos nesta ali se nesijecam.
Hvala unaprijed.......
pogledaj koja je točno matična i skini drivere za nju te samo instaliraj
A KAJ SAD TI GLEDAS�
www.viaarena.com
Tamo imaš drivere za via chipset s integriranom grafičkom, ima i neki KLE... valjda će ti on raditi.
Uzmi obrisi windowse i ponovno instaliraj ili jednostavno stavi na taj komp everest i on ce ti pokazati sta sve ima u njemu, pa onda instaliraj nanovo sve drivere...
Poz
p.s.
da nemas grafe, ne bi mogao upaliti komp... vjerojatno su samo neka podesenja malo smrdana i to je to...
moj savjet ti je gore napisan, instaliraj everest i vidi sta sve ima, pa ponovno stavi te drivere ili formatiraj komp, instaliraj win i onda stavi everest, svejedno ce ti on prepoznati sta sve imas, pa tek onda pocni skidati drivere...
EDIT by zerobravo: linkovi na crackane programe nisu dopušteni.
Zadnji uredio zerobravo : 25-01-2007 u 13:47
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
moze lock...mrle svaka cast. puno si mi pomogao. rjesio sam problem.
maniac nikada kompjuterasa od tebe tako se ne rjesavaju svi problem.
hvala vam
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
eto, valjda nijedna rasprava ne može završit nekim normalnim tonalitetom, pa da ne bi bilo daljnjih sranja kao u prethodnim sličnim temama, ovo ćemo zalockat. ako ne želite nekome pomoči, nemojte se miješat, nego da se ovakve stvari dovode u slične situacije.
Bookmarks