koje zaštitne programe imaš? o kojem trojanu se radi?
opet ja, ali moram pitati... jučer i danas mi je avg radio normalno, odnosno nije nalazio ništa, da je čisto sve. a danas, odnosno sad mije javio da je trojan opet i piše mi izbor heal, move to vault i još nešto. i ja sam stavila heal. je li tako dobro? i zašto se opet vraća, mislila sam da sam ga maknula..
i stavila sam system restore, valjda sam dobro napravila to.. -> properties my computer- system restore- turn off-ok, izaći, pa opet preperties - turn on.. jel tako?
i stalno mi otvara IE s oznakom ERROR, why?
koje zaštitne programe imaš? o kojem trojanu se radi?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ovaj zadnji je javio da je Trojan Horse Collected.11.B. Imam AVG Antivirus i antispyware, Sygate Firewall u Tune up.
help please, ne znam kako da ga se riješim više...
ako pomaže, spremio se u C:/DOCUME../Computer/Locals../Temp/blmpitsm.dll
jel to privat comp ili na poslu? aj pošalji mail na PM pa ti nekaj pošaljem. te viruse i trojance ove pizde proizvode u čataonicine u čataonici , nego u caffeu!!
Sljaka!
ma private je. i ne znam šta da radim...
evo ti ovo pa probaj.http://www.eset.com/download/free-virus-remover.php kad nećeš drugačije. instaliraj si OPERA browser umjesto IE. zasad nema tolko rupa... i malo potraži na eset stranici , ima free trojan-cleanera. ima hrpa free cleanera i na nortonovoj stranici.
Sljaka!
imam operu, već odavno ne koristim IE. ajde pogledat ću malo...
prvo probaj s cleanerima, a onda prčkaj po windovsima i sysrestoru. ja sam skinuo 100tinjak tih cleanera od noda , nortona, etc.. već su me više puta spasili formatiranja.
Sljaka!
Pogledaj malo ovdje
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...pretraga&meta=
pa ovdje
www.help2go.com/component/option,com_forum/ Itemid,32/page,viewtopic/p,114528/
Mozda pomogne
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Bookmarks