jesi li ga imao prije prčkanja, i što si prčkao?
Evo danas sam maknuo onaj Vodafon soft i stavio Yuet 1.8 na svoju L7. I sad nakon prckanja po mobu (ne preko PC-a) odjednom sam izgubio inbox. Kada odem na poruke imam samo 3 opcije : Nova poruka, Govorna posta i Poruke preglednika. Pojma nemam kako da vratim na staro...uglavnom na kraju krajeva uopce ne mogu procitati inbox. Poruku mogu primiti i procitat ali kasnije nista. Please someone HEEELP!!
jesi li ga imao prije prčkanja, i što si prčkao?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Imao sam ga....a ne znam ni sam....nesto malo po onom File Manageru, stavio sam skin novi i tako...nisam sve popamtio sto sam mjenjao![]()
Pravi krelac....nisam ocekivao da Inbox moze samo tako nestati.![]()
A morat cu![]()
Nego moze li mi netko preporuciti neki dobar MP za L7 i dati link gdje da ga skinem?! Nasao sam neke na ModMyMOTO ali nisam siguran koji bi stavio....nisu bas detaljni opisi pa se bojim da mi mozda ne zakljuca mob ili tko zna sta vec.![]()
stavi hot mix, imaš tu thread na forumu... jako dobar!
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Pokušaj uključiti u 0032_0001 seemu.
P2K Tools- Other Features - Messages - message inbox uključi (prvo trebaš stisnut get da ti loada sa moba)
Upravo flasham....I'm so ashame!!!![]()
![]()
GoGs, ako ti nekog teras na put a on ide pored puta, pa pusti ga, pa kada se opece, e onda ce biti "sto ne poslusah". Ali i tako se uci, posle sva ona podesavanja, i ode ceo dan.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Pa bilo je gotovo za 30 min....![]()
Da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje.... da li je ikako moguce namjestiti Delivery Report za stalno na Yes da ne moram kod svake poruke koju saljem, to me malko zivcira?!
Bookmarks