refresh.....
imam jedan glup problem na variu. prilikom primanja jednog file-a preko bt-a, pukla mi veza i izbacilo sljedecu gresku:
Cannot execute "/Application Data\Volatile\$RZipTmp$\smartskey.exe
sad se greska pojavljuje prilikom svakog upaljivanja zaslona.
inace file koji sam primao je viaGPS 2.0 . pretrazil sam cijeli mob i nisam uspjel nis naci. jel zna mozda netko u cemu je problem.
edit: odmah da pitam, kak se file-ovi koji dolaze preko bt-a spremaju na karticu,a ne na mob
edit 2: jel ima ko kakvu ideju kak se toga rijesit ili mozda netko zna kaj je to uopce
Zadnji uredio ExCenTric : 30-01-2007 u 09:51
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
refresh.....
temp direktorij prazan i dalje ista stvar. a zao mi je podataka da idem radit hard reset. ajd ak nades kaj ili ak znas s cim to rijesit javi
možda u startup direktoriju postoji neki shorcut koji poziva tu datoteku u windows folderu.
Meni se to jednom dogodilo.
Izbriši onda taj shorcut koji ju poziva i sve 5...ako je do toga.
a kak da znam koji bi to bio shortcut? u startup-u imam elatepushservice i sddaemon. za kaj je to?
probal sam ga preko searcha naci ( smartskey.exe ) ali ga nema nigdje.
Zar nije jednostavnije napravit full backup i opalit hard reset ?![]()
observer:
koju aplikaciju??
shamanix:
pa ak napravim full backup, onda ce mi zapamtit i taj problem? ili se varam??
sad nemogu normalno ni naparavit soft reset. cim se pojavi na zaslonu windows mobile odmah se javi i greska i istu sekundu trebam pritisnut ok. ako ne stisnem na vrijeme onda se ne dizu windoze
Uf.. neznam sigurno jel ce zapamtit gresku..
Pa prekopiraj rucno fajlove sto ti trebaju, tak ja radim kad ocu hard reset napravit..
znam da je mislio na HR, ali tu i tamo radim soft reset, pa ga ne zeli glatko resetirat.
nisam probal, ali cu probat
napravio sam full backup i hard reset i vratil staro, ali vratila se i greska. idem onda si sve izvuc i napravit normalni hard reset. observer, ako nades tweak, javi
Ovdje se radilo o Smartphone-u koji je bio na WM 2003 sustavu i moglo se podesiti gdje će spremati podatke.
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26994
Pa pretpostavljam da se tako nešto može izvasti i na WM5.
Potražiti ću.
Evo možda upali tako da se promjeni lokacija "My documents" foldera, pa će spremati tamo di ga staviš.
C/P:
Change the location of My Documents
Documents are opened in and saved to the device's internal storage by default. You can change this location to, for example, your Storage Card:
HKLM\Software\Microsoft\Windows CE Services\FileSyncPath = "\Storage Card\My Documents" (REG_SZ string, no quotes)To return to the original location:
HKLM\Software\Microsoft\Windows CE Services\FileSyncPath = "\My Documents" (REG_SZ string, no quotes)
ok, hvala. budem probal
edit:
probao samo ovo, ali nista. neznam, mozda nesto nisam dobro napravil. ne snalazim se bas u registriju![]()
Zadnji uredio ExCenTric : 15-02-2007 u 15:06
Bookmarks