probaj skinut novi PCsuite http://europe.nokia.com/A4144905
Pokušavam spojiti N70 sa laptopom, ali kad god spojim na kabel piše:
One of the USB devices attached to your computer has malfunctioned and windows does not recognize it.
Zvao sam servis, rekli su ta je problem u softwareu, odnio sam u servis i kad sam došao po njega rekli su da su stavili novi software i da su napravili testove i da sve radi....
I dođem doma pokušam spojit i ponovno isto...
Ima nekoga sa sličnim iskustvom?
probaj skinut novi PCsuite http://europe.nokia.com/A4144905
Probao sam, nije pomoglo...
Ma jesam i to...i ništa...
onda je možda problem s kompom![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ma nije problem u kompu jel ni na drugom kompu ne radi, sa drugim kabelom ne radi, a koja god n70 druga da se stavi odmah ju normalno prepozna.
pogledaj one spojeve doli di ide kabel na mobitelu možda su prljavi i ako jesu očisti ih n nečim tankim metalnim vrhom spajalice ili nešto tako
ako taj mobitel jos nikad nije spojen sa racunalom, vjerojatno nema instaliran pc suite support, a to ces uciniti tako da na pc suite stisnes get connected! (ako ga prvi put spajas na komp) i pratis upute... sigurno ti laptop ima i bluetooth pa probaj odabrati i tu vezu, ako ne uspije, ovi u servisu ti dobro trljaju nos, dodi im skupa sa laptopom i demonstriraj problem.pokazi ti njima...
Imam isti problem, ne mogu ga spojit sa kompom.Problem je da instaliram PC Suite, ali ne mogu instalirat drajver za kabel. Ima dosta o tome na stranim forumima.Nisam još uspio riješiti problem.Nešto na tvom laptopu onemogućuje instaliranje drajvera, zato je moguće da njima sve funkcionira, a tebi ne..
Isti slučaj je i kod mene, sa bluetoothom ga spojim bez problema,ali preko usb ne mogu...Tak da ne mogu updejtat soft...a glupo mi nosit u Mobis da mi uzmu lovu za to..Ima koja dobra duša da mi to napravi??![]()
Ma moj je već bio, to spada pod garanciju i nie problem na laptopu, probano ne na 2 laptopa i na kompu jednostavno je problem u mobitelu, jer kao što sam već rekao ako se priključi bilo koja druga N70, sve uredno radi, ali moja neće.
Ja sam maločas skinuo PC Suite, sa stranice što je yogurth dao, i nisam morao instalirati nikakve drivere za USB kabel... Sve radi...
A curi sam na laptop instalirao PC Suite sa CD koji se dobije sa mobom... i sve radi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sa PC suitom se skinu i drajveri, al se ne instaliraju zajedno,to je problem kod mene. Teško je to objasnit nekom ko nema problema takvih. Ponavljam nije stvar u mobitelu...
Bookmarks