Pozdrav
Imam nadam se mali problemčić.Stavio sam u N70 karticu većeg kapaciteta ali sad nemam aplikacije iz office foldera.Vjerovatno je ostalo na kartici koja je išla uz uređaj.Kak to prebaciti odnosno prekopirati
Pozdrav
Imam nadam se mali problemčić.Stavio sam u N70 karticu većeg kapaciteta ali sad nemam aplikacije iz office foldera.Vjerovatno je ostalo na kartici koja je išla uz uređaj.Kak to prebaciti odnosno prekopirati
prekopiraj sadržaj stare memorijske kartice na novu,ako ju nemaš možeš naknadno skinut office aplikacije
Pogledaj na Nokia službenim stranicama, pod Support, ima li free tih programa koje oni stavljaju na karticu.
AKO ne, a imaš Card Reader, pokušaj kopirati čitavu manju karticu u veću. Možda kopiraš i aplikacije.
AKO ni to ne upali, morat ćeš skinuti nove aplikacije i instalirati ih nanovo u mobitel.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Thanks,ali sada se pojavio novi problem.Počeo sam puniti novu karticu(1 gb) i kada sam iskoristio 12 mb javlja mi da je puna memorija![]()
novu karticu formatiraj,zatim prebaci kompletan sadržaj stare kartice na nju
Imaš posla s novom karticom, ne ide sve u jednom kliku miša...
Meni je muka kad mijenjam mob ili karticu upravo zbog tih podataka, koji uvijek dijelom ostanu na staroj kartici i više nikad ih ne vidim...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ti podaci se sasvim lako mogu ocitati ili kopirati sa programom FExplorer . skini ga na OPEN
Valjda ces se snac... ako ne uvijek u PC suite mozes napraviti backup memorijske kartice...
Hvala svima
Bookmarks