A eto jedan los dan i sve ode u ku...Glup je taj sustav.Al bitno da smo osigurali kvalifikacije za OI.Steta za medalju ali i bez nje pokazali smo da igramo najbolji i daleko najljepsi rukomet na svijetu.
Hrvatska
Danska
Španjolska
Rusija
Njemačka
Francuska
netko drugi
A eto jedan los dan i sve ode u ku...Glup je taj sustav.Al bitno da smo osigurali kvalifikacije za OI.Steta za medalju ali i bez nje pokazali smo da igramo najbolji i daleko najljepsi rukomet na svijetu.
Njemačka je u finalu
bemti svabe kako su ih sad u zadnjim minutama suci izguzili u finale da je to za poludit!Ne volim ni francuze al oni bar imaju igru a ne ko kromanjonci svabe!E sad da oce poljaci proc pa naucit ih kak se igra rukomet a ne stemanje.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajde ljudi dobro je , ja još uvjek vatreno navijam za hrvatsku , nema predaje , pa što ako ćemo biti 5-6 , nema predaje do zadnje utakmice , pa danas smo dobili Španjolce, pa što ako nećemo biti među prva četri , mi znamo da smo među 2-3 najbolje reprezentacije na svijetu , za mene smo najbolji , još ako pobjedimo zadnju utakmicu , po meni smo najjači
![]()
NAJBOLJI SMO
sta je najbolje i po statistici ako pobijedimo zadnju tekmu bit cemo najbolja momcad na prvenstvu sto se tice ucinka.Samo dao Bog da poljaci budu prvaci!![]()
![]()
![]()
![]()
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks