probaj...zašto ne bi moglo?
Pozdrav svima!
Imam motorolu v360 diabolic i zanima me je li moguće imat više od 30 java igrica na kartici? Imam karticu od 256 mb pola punu. Igrice sam instaliravao na meni najjednostavniji način: na mobitelu pod USB Postavke sam odabrao Mem. kartica, spojio na komp i preko windows explorera samo kopirao .jar fileove u /mobile/kjava. Nakon toga sam u mobitelu u igre i programi prebacio na mem karticu i pritisnuo Instaliraj Novo (tak nekak). Nakon instalacije sam igricu bez problema pokrenuo sa kartice (naravno, ako je igrica podržavala moj mob).
THX
probaj...zašto ne bi moglo?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
jer mu više nejdeju na mob a ima prostora možda treba editirat neki seem
|\/|0T0r0La
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
sad sam pogledo pod java postavkama i piše ovak:
CLDC Verzija: 1.1
MIDP Verzija: 2.0
Slobod. za podatke:
TRANS: 133200 k slobodno
Telefon: 838 k slobodno
Veličina stoga:
800 k
kakva mu je to "veličina stoga"? Ne kužim taj dio?
stog ili heap...
dio memorije koji se koristi za dinamičko dodjeljivanje. a sama riječ stog govori po kojem principu radi...
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
dajte kad sam već kod java igrica, jel postoji mogućnost da se igrica pošalje na drugi mob preko bluetootha? ko sonyericsson...
Može se slat jedino na način da otvoris java program "phone manager" i otidjes u b/mobile/kjava i preimenujes samo ekstenziju u .mp3 (isto možes i sa vec instaliranim igrama no onda moras ici u folder gdje su instalirane i po ikonici tražiš igru, preimenujes extenziju u .mp3) i skopiras u b/mobile/audio te je mob prepoznake kao .mp3 datoteku i onda otidjes u multimedia na mobu i oznacis tu datoteku i stisnes copy/to bluetooth..i eto ti ga..jedini nacin je taj..dok yuet i decki ne smisle nesto s phonemanagerom da se može i preko njega slat..:-d...
Nedostatak je jedino to sto je može primit samo mob koji je symbian pa ju preimenuje i stavi kamo mu odgovara, motorola sa phonemanagerom dok samsung, sericsson i ostalima nece radit..jer ce ju stavit pod ostalo a oni koliko ja znam nemaju mogućnost da je prebace u java...:-D...
nije istina da je ovo jedini nacin. skini si i instaliraj java media viewer corelet na mob, pokreni i postelaj da ti prikaziva sve fajlove, odi u b/kjava/ to ti je kartica(b). nadji kaj oces poslat stisni meni tipku, pa data transfer nadjes uredjaj i saljes. pola moje ekipe ima igre ko i ja. radi na se k700,k750,k610, samsung e720 nece, i uostalom svi mobovi kaj imaju bt. probaj jebeno je.![]()
vezano za ovih 30 igrica... I meni je tako isto.. Instaliravam igre preko MotoMidMana i kad dođe do 30. mjesta ti prikaže error i ako nastaviš instaliravat onda ih briše redom... Znači telefon + transflash stane 60 igara... Što će nekome više... Pola njih ja ni ne igram...
Kako ne prepoznaje? Jeli piše programska greška ili?
Ne piše 100%. To je Corelet aplikacija koju treba instalirati kao iTunes. Ima tema ovdje na forumu, sve je u njoj riješeno.
KORISTI SEARCH I NACI CES ISTU STVAR ZA ITUNES!!!
corelet aplikacije i nisu vidljive u mobu neg se pokrecu prek shortcuta. stavis mv na mob maknes atribut corelet, odes na aplikacije i igre odaberes mv i napravis shortcut, uljucis midman i promijenis nazad atribut u corelet. kada palis mv pazi da ti je bt iskljucen i to ti je to. radi 100%!!!!!!!![]()
jel zna neko stranicu gdje bi mogo skinut 'bluetooth playable' igrice, ali da (po mogućnosti) podržavaju v360?
![]()
e ovo gore i mene zanima.... ja sam uspio nabavit sam jednu al bezveze je BTPlanes....ima ko josh?
imao sam i ja al ju nisam mogo igrat prek bluetootha, tj. nije mi htio pronaći drugi uređaj....![]()
Bookmarks